Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Безплатната карта на EasyPay вече може да бъде получена и в Благоевград
Автор: Екип на Blagoevgrad24.bg 08:00 / 01.06.2020Коментари (0)774
©
Вече всеки може да получи новата платежна карта от собствените офиси на EasyPay. Тя има за цел да улесни хората и да им спести средства в настоящата ситуация. Може да бъде издадена безплатно само за няколко минути. Не се дължат такси за поддръжка, нито за плащания в търговски обекти  и същевременно ползвателите разполагат с по две безплатни тегления на банкомат месечно.  Те получават и сметка (IBAN) към нея, с гарантираната сигурност от компанията.

Така клиентите могат да получават заплатите си и други приходи по картата без утежнения и забавяне. При необходимост от зареждане с нови средства, клиентите могат да го направят в касите на EasyPay, да получат стандартен банков или паричен превод по сметката си.

Клиентите могат да проследяват движенията по сметката с
©
и чрез Viber, в касите на ЕasyPay, както и на страницата или мобилното приложение на ePay.bg. В случай на възникнала загуба или кражба на пластиката, преиздаването ѝ отнема само минути.

Картите се персонализират от БOРИКА и оперират в Националната картова и платежна схема с бранд Bcard.

“Решихме да разработим нов продукт за хората, които подхождат с максимална грижа към средствата си. Вярваме, че подобна карта, която се издава само за няколко минути безплатно, без такса поддръжка, с високо ниво на сигурност, е актуално и практично решение за потребителите. В EasyPay се опитваме да надграждаме услугите към многобройните ни клиенти в страната, които от 15 години насам ежемесеч
©
но плащат своите сметки в нашите каси. Стараем се да улесняваме потребителите ни в начините и процеса на разплащания“, коментира Георги Маринов, изпълнителен директор на Изипей АД.

Като продукт без такса поддръжка, картата е подходяща за разнообразните нужди на физически лица и малките бизнеси. Тя е добро решение за хората, които се нуждаят от бърза и лесна регистрация в бюрото по труда. Могат да се получават не само заплати и пенсии, а също хонорари, обезщетения от НОИ, наеми и други видове постъпления, без да се губят част от парите. Картата от EasyPay е изгоден вариант и за възрастните хора – пенсионери, които лесно и сигурно могат да я използват за преводи на пенсиите си, без да се редят на опашки. За студентите е възможност да получават парични преводи от страната или чужбина от техните близки. Родителите на деца в тийнейджърска възраст ще бъдат спокойни да лимитират и проследяват преведените парични средства и да алармират в случай на загуба или кражба.

За повече информация за локациите, от които можете да вземете безплатната карта: https://www.easypay.bg/site/?p=offices_list_ezp







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Политическо противоборство в САЩ
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: