Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
"Арена Армеец" вече е "Арена София", залата търси нов спонсор и име
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:59 / 06.10.2022Коментари (0)222
© БФХГ
Единадесет години след откриването на зала "Арена Армеец" в столицата, тя сменя името си и вече ще се нарича "Арена София". За това съобщиха официално на страницата си от "Национална спортна база" към ММС. Най-голямата многофункционална спортна зала в България сменя генералния си спонсор, след като договорът с досегашния е прекратен по взаимно съгласие. ЗАД "Армеец“ преустановява генералното си спонсорство и предстои да подкрепи и други големи спортни обекти и мероприятия.

"НСБ ЕАД благодари на ЗАД "Армеец“ за успешното и коректно партньорство през изминалите 11 години. Сега усилията на ръководството на НСБ ЕАД са насочени към преговори за нов генерален спонсор и запазване на водещата позиция на "Арена София“ като домакин на спортни и развлекателни мероприятия на световно ниво“, заяви изпълнителният директор на НСБ ЕАД Светослав Русинов.

"Щастливи сме, че станахме част от изграждането и утвърждаването на спортна зала на толкова високо ниво. Благодарим за изключителния професионализъм, съвместна работа и всеотдайност през всичките години. Радостни сме, че имахме възможността да подкрепим развитието и подпомагането на българския спорт и култура. В резултат на съвместното сътрудничество с общи усилия допринесохме за реализирането на стотици спортни, образователни и развлекателни мероприятия в многофункционалната спортна зала“, споделя за ползотворното сътрудничество изпълнителният директор на ЗАД "Армеец“ Константин Велев.

На 20 юли 2011 г. с официалното подписване на договора за генерално спонсорство на многофункционалното спортно съоръжение, се постави началото на уникално за България сътрудничество, включително права върху името или т.нар. в международната практика "naming rights".

Залата е с капацитет 12 хиляди души за спортни прояви и 18 хиляди за концерти и дава възможност за съвсем друго ниво по отношение организацията на първенства от най-висок ранг. Построена за рекордно кратък срок, тя отговаря на всички изисквания за големи спортни състезания и концерти. От НСБ съобщават, че започват активни разговори с потенциални бъдещи партньори, като уточняват, че ще се обърнат към водещи компании в България.

Преди сключването на нов договор за генерално спонсорство на "Арена София“ ще бъде проведена съответната процедура за най-добрата оферта.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: