Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Деси Банова вече е бизнес дама, ето какво е направил Плевнелиев само месец след запознанството им
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:07 / 23.08.2020Коментари (0)754
©
Деси Банова вече трета година лапа пачки от консултантски услуги. След като преди време се провали като сватбен организатор, синоптичката на Нова телевизия се бе отказала от всякакви бизнес начинания. Това обаче е приключило със запознанството с актуалния й мъж Росен Плевнелиев. Много скоро, след като се залюбва с него, блондинката решава отново да се пробва като бизнес дама. Този път тя избира далеч по-прагматичен предмет на дейност.

Госпожа Плевнелиева изключително умно се е преориентирала от организиране на сватбени тържества към "консултантска, посредническа, организационна дейност, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона", показва справка в Търговския регистър. Оказва се, че нейната фирма, за съществуването на която до момента тя не е обелила и дума, е регистрирана преди близо 3 години – през октомври 2017 г.

По онова време все още никой в публичното пространство не подозира, че чаровната дама от прогнозата за времето върти любов с Росен Плевнелиев. Двамата разказват романтичната си история повече от месец по-късно в предаването "На кафе". В момента, в който дават емблематичното си първо интервю като двойка, фирмата на Деси вече върви с пълни обороти. Синоптичката още тогава споделя, че с Росен пътуват често по работа. Всички решават, че тя му е правела компания по време на неговите бизнес трипове. Едва сега става ясно, че е възможно не тя да е придружавала него, а той да е придружавал нея в качеството й на официално лице на новата фирма.  

Прости сметки показват, че едва месец любов с Росен е бил достатъчен, за да събуди дълбоко приспания предприемачески нюх на Деси Банова. Нейната фирма е регистрирана на 25 октомври 2017 г., а историята й с президента датира от септември същата година. Говори се, че именно Плевнелиев е насърчил синоптичката да се пробва като бизнес дама, като по този начин най-после вкара в употреба своето университетско икономическо образование.

По онова време двойката все още не е узаконила връзката си и седалището на фирмата е в полите на Витоша – адресът на Деси преди да забременее от Плевнелиев със сина си Йоан. Двойката сключва брак през юни 2018 г., когато булката е в напреднала бременност. Детето се ражда през октомври – близо година след като майката започва собствен бизнес.

Както "Уикенд" писа, Деси Банова в момента е в края на своя отпуск по майчинство. Тя все още фигурира като водеща в списъците на Нова телевизия, но е използвала времето далеч от камерите не само за отглеждането на малкия си син, но и за развитието на своя консултантски бизнес. В Нова тв никой не очаква завръщането й на екран. Най-вероятно тя ще подаде предизвестие за прекратяване на трудовия си договор в деня, в който отпускът й по майчинство приключи. Ако все пак се върне в телевизията, ще е единствено от суета.

Още по темата: общо новини по темата: 2343
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: