Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Без милост! Пратиха Роналдиньо в затвора за 6 месеца!
Автор: Стойчо Генов 11:47 / 08.03.2020Коментари (0)373
©
Футболната легенда Роналдиньо беше пратен в затвора. Това стана ясно след продължило шест часа изслушване пред прокуратурата. След това съдия Клара Руис Диас постанови, че бившият футболист на Барселона и брат му Роберто Азис трябва да бъдат оставени зад решетките заради използване на фалшиви документи за влизане в Парагвай.

Двамата остават на разположение на разследващите власти. Двамата братя може да останат в ареста за период от шест месеца, което е максималният срок за започване на съдебно дело. Прокурорът Осмар Легал е поискал задържането на Роналдиньо и брат му, тъй като има вероятност двамата да се завърнат в Бразилия и да не бъдат депортирани оттам.

Осмар Лопес е поискал арестуването на бизнесдамата Далиа Лопес, която е поканила Роналдиньо на посещение в Парагвай. От месец септември тя е разследвана от данъчните власти в страната за пране на пари в размер на 10 милиона долара. Предполага
се, че това е ставало с посещение на известни бивши футболисти.

Един от адвокатите на Роналдиньо и Роберто Азис не е успял да убеди съда, че клиентите му може да останат под домашен арест в хотелската си стая. Тезата му, че братът на футболиста е с влошено здравословно състояние и има нужда от специализирани медицински грижи също е била отхвърлена, тъй като не са били представените необходимите документи.

Адвокатът Тарек Тума Марин нарече решението на съдията самоволно и противоречащо на наказателния кодекс и конституцията на Парагвай, съобщава novsport.com. Той се позова на точка, която позволява на човек с фалшиви документ да напусне страната.

Още трима души са арестувани по случая с паспортите менте на Роналдиньо и Роберто Азис. Това са бизнесменът Вилмондес Соуза лира, който е предоставил документите, както и парагвайските гражданки Мария Исабел Гайосо и Есперанса Аполония Кабайеро.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Акционерно дружество предлага да поеме управлението на ФК Пирин Благоевград
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Разлог отбеляза 64 години от първата волейболна среща
Пирин и Черно море не се победиха в Първа лига
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: