Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Григор Димитров разкри най-смелата си мечта
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:59 / 04.02.2017Коментари (2)586
©
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров даде днес пресконференция в зала "Арена Армеец" в навечерието на турнира "Garanti Koza Sofia Open". Той ще започне участието си в четвъртък, директно от втори кръг.

"В момента изживявам мечтата си - да играя тенис, да печеля турнири, да се състезавам с най-добрите. Най-смелата ми мечта е първо да спечеля турнир от "Големия шлем", но защо да не съм и номер 1. Просто трябва да продължавам по същия начин, да бъда позитивен на корта и да работя", заяви пред представителите на медиите Григор Димитров.

"Обстановката тук е много по-различна в сравнение с Откритото първенство на Австралия. Там играеш на открито, а тук си в зала. Настилката е добре, всичко ми се струва нормално. У дома съм и разбира се, ще разчитам много на публиката. Вълнувам се, че ще изляза да играя пред родна публика. Всичко е под контрол, имам още няколко дни да се адаптирам, ще тренирам максимално", допълни първата ни ракета.

"Няма как да няма големи очаквания и напрежение, но това е нещо хубаво. Винаги съм се гордял, че съм българин и тази възможност да играя пред родна публика означава много за мен. Трябва да съм дисциплиниран, за да се представя по най-добрия начин. Радвам се, че тенисът се разраства", продължи изказването си Гришо.

"Вчера тренирах с Александър Лазаров. Когато мога да помогна на другите момчета с нещо - защо не. Ако мога да допринеса за тяхното развитие по някакъв начин или да дам съвет, винаги са добре дошли. Тук съм, за да се представя по най-добрия начин. Всичко друго е второстепенно. Смятам, че най-доброто предстои. Физически се чувствам добре, психически също", завърши Григор Димитров.

Още по темата: общо новини по темата: 12
12.02.2017
12.02.2017
10.02.2017
10.02.2017
10.02.2017
09.02.2017
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Пирин загуби от 10 врачани в Благоевград
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Признание към европейските медалисти на ТК "Фолкън" – Благоевград
Манчестър Юнайтед постави Бербатов на легендарен шал
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: