Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
От Пирин за Нафтата: Изкуствено създаден отбор и изкуствено вкаран в елита
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:38 / 06.11.2016Коментари (0)629
© Blagoevgrad24.bg
Изпълнителният директор на Пирин Венко Попов изрази своето недоволство и притеснение от съдийството на мачовете на Пирин Благоевград през този сезон. Шефът на благоевградския тим поиска намесата на Съдийската комисия, както и специален коментар от ментора на родните рефери Марк Бата относно двете ситуации от мача с Нефтохимик.

Според Попов при двете положения е трябвало да бъдат отсъдени дузпи в полза на Пирин.

"Ние сме най-толерантният клуб в България. Досега си мълчахме относно съдийството на нашите мачове. Не знам дали е тенденция, или просто толкова си могат нашите рефери. Този съдия, който ни свири в Бургас срещу Нефтохимик (б.р. - Тихомир Алексов), беше първи асистент на мача ни с Верея. И в двата двубоя имаше, меко казано, странен поглед върху определени ситуации. Например срещу Нефтохимик в 30-ата минута можеше да ни се свири чиста, ама кристално чиста дузпа. След това при 2:1, 10 минути преди края на срещата, отново се спестява чиста дузпа. Ако резултатът беше станал 2:2, в минутите до края можеше да стане абсолютно всичко. Вече всеки съдия, който ни ощети, ще искаме да бъде санкциониран. Ще подаваме жалби. В този ред на мисли ще бъде хубаво менторът на нашите съдии Марк Бата да коментира тези ситуации. Ще очакваме и реакция на комисията. Това не може да продължава. Говореше се за подмладяване на реферите. Това е хубава идея, но е видно, че младите още не са добре обучени, за да свирят на високо ниво", коментира Попов пред "7 дни спорт".

Той се надява съдийството да не е умишлено против благоевградския клуб.

"Иска ми се да си мисля, че е заради възможностите на съдиите, а не че някой иска да спаси един изкуствено създаден отбор, който също толкова изкуствено беше вкаран в елита", допълни шефът на Пирин.

Междувременно Венко Попов сподели, че доверието на ръководството към треньора Стефан Генов остава.

"Не се интересувам от атаките на една групичка фенове, които атакуват абсолютно всяко ръководство на Пирин, всеки треньор и единствената им цел е да ругаят", завърши директорът на клуба.

Още по темата: общо новини по темата: 3
07.11.2016
04.11.2016
04.11.2016






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: