Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Камбитов откри символично ремонтирания Дом за медико-социални грижи
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:01 / 14.10.2016Коментари (0)857
Кметът д-р Атанас Камбитов символично откри обновения и модернизиран Дом за медико-социални грижи "Свети Стилиян" в Благоевград. По стара българска традиция, и в знак на благодарност за извършените ремонтни дейности в Дома, той бе посрещнат с питка и мед от работещите в социалното заведение. 

"Бяхме поели обещание за този ремонт и го спазихме. В момента средата в Дома и за децата, и за персонала е много по-различна, по-уютна, по-комфортна и най-важното - много по-здравословна. Ремонтът е направен с дарения от партньори на Община Благоевград, за което искам да благодаря", каза в приветствието си д-р Атанас Камбитов

Отец Петър от благоевградския храм "Въведение Богородично" извърши водосвет за здраве на децата и работещите в социалното заведение. По време на тържеството директорът на Дома д-р Атанаска Туджарова благодари на кмета за отзивчивостта и помощта, която им оказва.

"Благодарение на оказаното съдействие от Ваша страна се осигуриха отлични условия за отглеждането и възпитанието на децата в лечебното заведение. Сърдечно Ви благодарим за подкрепата, която ни оказвате, и Вашата съпричастност към децата в нужда. Вашата подкрепа е израз на човечност и тържество на добротата", заяви д-р Туджарова.

По време на символичното откриване, кметът Камбитов подари икона на Света Богородица и Младенеца, и пожела винаги да бдят над децата и персонала в социалното заведение.

Основният ремонт в Дома за медико-социални грижи в Благоевград бе направен в рамките на месец. Изцяло е подменена , като на мястото на дървената е поставена алуминиева такава. Основно са ремонтирани всички помещения в Дома, както и коридорите, които водят до стаите на децата, и тези на медицинския персонал. Подменени са и интериорните врати. Старото осветление е сменено с енергоспестяващо. 

Строително-монтажните дейности бяха извършени с цел да се осигури абсолютен комфорт на децата, живеещи в Дома и осигуряване на по-добър микроклимат. Това е поредната стъпка на д-р Атанас Камбитов за подобряване на социалните услуги в Община Благоевград.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Стрелба по Роберт Фицо
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Тежко ПТП с жертви на бул. "Руски" в Пловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: