Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Наш национал: Казвате, че сме "гейчета", а сме дали живота си за футбола
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:47 / 04.01.2016Коментари (23)586
© Plovdiv24.bg
Българският национал Тодор Неделев избухна в социалната мрежа "Фейсбук" по адрес на всички, които обиждат футболистите. Футболистът на Майнц е недоволен от постоянните обиди към колегите му, които са наричани "глупави" и "гейчета".

"Казвате, че футболистите са глупави и постоянно ги обиждате. Но замисляли ли сте се точно тези момчета, колко време са отделили на футбола, колко болка са превъзмогнали, колко обиди са преглътнали. Как са загърбили семейството си в името на спорта. Точно тези момчета, които наричате "гейчета", са дали живота си за футбола!", написа Неделев във "Фейсбук".

Днес бившият играч на Ботев започва подготовка със съотборниците си от Майнц, но е много вероятно през пролетния полусезон да бъде преотстъпен.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ти не си от тези момчета които отделят време за футбола, така че влизаш в другата категория - на глупави гейчета.
0
 
 
като си излъгал хората , че си футболист и ти дават по 40 000 евро заплата на месец , по добре се съобразяваи какво говориш ...дал си живота ...!!! да почнем да те съжаляваме ли бе палячо ....?? че си некадърник си е лично твой проблем ... какво да кажат хората дето им минава живота с 500 лв заплата за 8-9 часа работен ден . и моето мнение че сте ревливи гейчета ....!!!
+6
 
 
Вземи себе си за пример, Тошко. Всичко ти тръгна накриво още от началото в Майнц. И защо? Защото треньорът ти беше много ядосан, че и една дума не говориш немски. А още август месец знаеше, че следващия януари ти предстои трансфер в Германия. И не седна за тия шест месеца да научиш основни фрази и някои специфични за футбола термини на немски. Беше господин Младият Меринджей - националът с многото талант. И си мислеше, че всичко ще се нареди от самосебе си. Поне да си беше направил труда да поровериш, че точно в Германия всичко се постига с много бачкане и дисциплина. Кажи после как да не ви наричаме прости?
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 04.01.2016 г.
-1
 
 
Неделчев я си трай бе .... не си виждаш насра**** задн** ами и бръщолевиш глупости ... какво постигна последните 2 години в професионалната си кариера, че не се сещам ... бил си в кондиция контузията не е оправдание ... или помисли като направи трансфера и си вече звезда ... вземи си едно апартаментче и едно ауди джип Ку7 нали сега е модерно, но не разправяй такива глупости, че много смях
+8
 
 
Ами като сте си дали животите за футбола, какво сте постигнали бе, зевзеци? С какво можете да се похвалите? Изпаднахме под Азербайджан по футбол. Вие сте никакви бе. Защо никой не плюе по нашите волейболисти? Защото тези момчета винаги са в Топ 10 и цял свят ги е страх от тях. Вие какво постигнахте питам аз? Правите ни всичките за смях. Ами да си го хванете тоя живот и да си го хвърлите от терасата. Като сте толкова кадърни и дащни, защо в българското първенство има повече чужденци отколкото българи? Айде стига. На пръсти се броят истински добрите футболисти ... и стига сте се оправдавали с федерацията. Федерацията не ви пречи да вкарвате голове и да побеждавате. Най-лесно е да се мрънка.
+9
 
 
Тоше,много е лесно,спираш с футбола,вземаш мотиката и айде в Белозем,стига с тия жертви,то за 40000 евро заплата не си заслужава,пък и се видя,че с тоя немски не можеш да се оправиш,язък ти за таланта,ама си много прост,като не искате да ви наричат гейове,престанете с тези гелове и татуировки,наблегнете на тренировките и режима не е зле да изгледате няколко пъти филма за батко ви Стоичков,как се играесъс сърце
+10
 
 
Тошко, за пореден път се повтарям - фен съм на Локомотив, но признавам, че в теб имаше талант и много се радвах, когато замина за Германия. Ти, обаче, провали всички очаквания с мекия си характер и ниския интелект. Поне да имаше упоритост - другото можеше да го коменсираш с инат и борба. Поредният провален талант, който никой няма да помни с хубаво след години. Още по-лошо е, когато на хора с твоя акъл се дава публичност - по-добре си мълчи, защото едно нормално интервю не съм ти гледал.
+7
 
 
Тоше, п**ка майна,2-3 дена преди Коледа правеше крос по гребната с още 2 момчета и при вида ти ,аз и двамата ми приятели,които безброй пъти сме скандирали имената ти на домакинства и гостувания,извикахме ай канариии , а ти се извърна и изскимтя се едно сме ви казали алах акбар или нещо от този род. Ето за това не се сърди ,че те сравняват с Евгени Минчев,пу**о некадърна.
+15
 
 
И като сме седнали да си говорим за 'глупави' и 'гейчета'. Да, много от футболистите са глупави, наистина. Едно изречение на кръст не могат да сътворят, името си правилно не могат да напишат. Но това е, не защото са правили много жертви, а защото искат да са богати като Роналдо и можещи като Меси. Не ми обяснявай как загърбвали семействата си в името на спорта. Сегашният футбол е всичко друго, но не и спорт! Котков, Аспарухов, Дживизов, Садъков и много други - да, те са правели жертви! Сега вие какви жертви правите?! Всичките се чудите в коя чалга да се забиете, какви стойки и чалъми да направите и на колко ощипани да се направите.. истинският спортист не мрънка!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Пирин загуби от 10 врачани в Благоевград
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Признание към европейските медалисти на ТК "Фолкън" – Благоевград
Манчестър Юнайтед постави Бербатов на легендарен шал
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: