Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
"Сън“: Григор и Никол са луди един за друг, но се крият
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:15 / 19.12.2015Коментари (0)482
© Facebook
Българската звезда на тениса Григор Димитров и прелестната певица Никол Шерцингер са лудо влюбени един в друг, но не искат да го разкриват. Това твърди и в днешното си издание най-тиражният английски вестник "Сън", който се позовава на свои източници.

Става въпрос за много добър приятел на певицата, който обаче не е пожелал да бъде разкрит. Той обаче твърди, че двамата имат връзка и гледат тя да не става достояние на широката общественост все още.

"Никол се среща с Григор. Двамата са луди един за друг, много са влюбени. Но в същото време много внимават да не бъдат заснети от папараци, защото не искат да се вкарва напрежение във връзката им от обществеността", съобщава източникът на "Сън".

А че красивата изпълнителка вече няма нищо общо с предишното си гадже - световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън - призна самият пилот. Той сподели пред изданието, че се чувства щастлив от ергенския живот.

"Досега нямах възможността да се наслаждавам на свободата си като мъж. Още от малък съм в сериозни връзки, а последните две бяха много продължителни. Едната беше, откакто бях 18-годишен, докато навърших 22 и веднага след това влязох в другата връзка, която приключи съвсем, съвсем наскоро. Но определено ми харесва да съм сингъл", сподели Хамилтън.

"Мирър" пък разказва за преживяването на Никол Шерцингер по време на полета й за Лондон. Певицата изплашила до смърт пътниците, след като използвала бутона за извънредни ситуации. За щастие се оказало, че сексапилната изпълнителка се заключила в тоалетната и не можела да излезе, заради което използвала паник бутона.

Американската изпълнителка кацна в Лондон, за да гостува в шоуто на Джонатан Рос, а след това присъства и на купон в модерен нощен клуб.

Източник: "Монитор"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Слаба психика ли? Григор Димитров е сред лидерите в света по този показател
30 години от смъртта на Айртон Сена: Краят на една епоха във Формула 1
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето българските спортисти с квоти за Игрите в Париж – за момента
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: