Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Помощникът на Шиляк: Изчакахме Пирин да се открие
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:31 / 23.10.2015Коментари (10)584
© Plovdiv24.bg
Помощникът на Ермин Шиляк в Ботев Николай Киров коментира победата над Пирин с 1:0. Специалистът заяви, че въпреки успеха, спокойствието на "Коматево" е трудна кауза.

"През първото полувреме нещата тотално се объркаха. Обърка се нашата концепция. Трябваше футболистите да се пренастройват. С червения картон нещата още повече се объркаха", сподели Киров.

"Трябваше да играем в две линии и да изтеглим отбора на Пирин. Хубаво е, че успяхме да се възползваме от пространствата и да отбележим гол", добави асистентът на Ермин Шиляк.

"Имаме проблеми във фаза защита. Надявам се да отстраним тези проблеми. Надявам се състезателят да придобият самочувствие. Спокойствието е доста трудни постижимо", каза още Николай Киров.

 

Още по темата: общо новини по темата: 6
23.10.2015
23.10.2015
23.10.2015
22.10.2015
22.10.2015
22.10.2015






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Няма какво да чакате, ами хващайте играчите и всеки ден тренировки до припадък, като който се умори пак тренировка - тънка докато си почине.Който не се справи с поставената задача по време на тренировка, остава след това да обработва индивидуално докато го направи както трябва, може и пред видео камера и на другия ден треньора да прегледа записа и да види какво е направило момчето.Който закъснее за тренировка примерно 5 минути да остава след тренировките да тренира самостоятелно още 10 мин. за да навакса изгубеното, ако закъснее 10мин. да остава да наваксва още 20мин. след тренировка и т.н. За неспазване на спортния режим да има сериозни санкции наложени от ръководството на клуба, които предварително трябва да бъдат решени и одобрени.Горе долу нещо такова трябва да стане ако искаме да се оправят нещата.Който не е съгласен с поставените условия да си търси друго място за развитие.В детско юношеските школи да се отсяват най-добрите и можещи-таланти, а не тези за които се дават мангизи за да продължат по-нагоре, за сметка на някои наистина талантливи и можещи млади кадри които искат да играят от сърце и душа,но не могат поради горния факт.Само Ботев
+2
 
 
ОК,треньора не е виновен,аз също съм против честите смени.Но наистина не разбирам,каква е абсурдната логика да налагаш Чимамба в това състояние??? Та това си е харакири,не го ли разбират тези хора?
-1
 
 
Пак ли треньора е виновен.Колко сменихме за 10 месеца,и все същото.Очевидно проблема е в изпълнителите.Оставете Шиляк да работи.
+2
 
 
По вкарани голове сме на трето място,от зад на пред,но по вкарани на нас сме лидери.Тоест,не само в защитата е проблема.
+1
 
 
Шиляк няма никъде да ходи! Не е виновен той, че отборът ни е пълен с мухльовци!!!
+5
 
 
Белия колкото пъти е бил на власт толкова пъти сме били трагични - вън ! Шиляк да си решава сам или да си ходи и той !
+1
 
 
Шилееее,стягай багажа,нескопосник!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+4
 
 
ДА ТЕ ОТКРИЯТ МАНАФИТЕ, ДА ТЕ ОТКРИЯТ ДАНО!!!КРЕТЕН БЕЗДАРЕН...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 23.10.2015 г.
+5
 
 
Белият, ти като какъв го даваш там? Няма ли кой най-после да го изгони тоя некадърник и интригант, ухо на Юли?
+9
 
 
Как да добият самочувствие, като не могат да играят, ами те този мач и без треньор трябваше да го вземат.Започнаха мача все едно, че бяха излезли да загряват.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пирин загуби от 10 врачани в Благоевград
Акционерно дружество предлага да поеме управлението на ФК Пирин Благоевград
Пирин и Черно море не се победиха в Първа лига
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: