Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (6)
Пирин регистрира 6 загуба в Пловдив
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 19:26 / 20.09.2015Коментари (17)924
Отборът на Локомотив постигна втора победа в А група. Момчетата на Христо Колев-Бащата записаха успех над Пирин с 2:1.

"Смърфовете" поведоха с гол на своя капитан и лидер Мартин Камбуров в 24-ата минута. Нападателят бе изведе с дълго подаване от Александър Тунчев и за голмайстора остана лесната задача да открие резултата в срещата.

Минута преди да изтече редовното време на първата част "черно-белите" вкараха втори гол след бърза контраатака, завършила с гол на Зоран Балдовалиев. В добавеното време македонеца можеша да направи преднината на тима си класическа, но нацели страничния стълб.

През втората част Локо свали оборотите и позволи на благоевградчани по често да поглеждат към вратата на Ел Харуби. Това и даде резултат едва в добавеното време на мача, когато Илия Карапетров се разписа за крайното 2:1.

Въпреки успеха "смърфовете" останаха на предпоследното девето място с актив от осем точки. Пирин е последен с три пункта.


Още по темата: общо новини по темата: 10
21.09.2015
20.09.2015
20.09.2015
20.09.2015
18.09.2015
18.09.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не се радвайте на тази победа , с тези пенсионери от шампионскиа отбор няма да не бъде....
0
 
 
Много много слаб мач просто сме много зле това не може да продължава така.Заради такива слаби мачове няма хора на стадиона
-5
 
 
Няма проблем... играйте си там тази игра, която играете, ходете си по кръчми и слушайте тактиките на "треньорите"... толкова трагичен Локомотив не помня, а съм го гледал и в Б-група. Не само, че на стадиона не ми се ходи, по телевизията не ми се гледат тия тюфлеци и брадатия "специалист"...
-5
 
 
КОЛЕВ ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕ ПОДИГРАВШ С НАС ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА АКО ИМАШ ДОСТОЙНСТВО НО ВЕЧЕ СИ МИСЛЯ ЧЕ СИ ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И МЪЖ
+2
 
 
Ако с тази игра ще караме да печелим спонсори тоя спонсор или трябва да е супер голям фен на отбора или да е луд . Тоя Боне вече не знам за кой път пропуска абсолютно чисти положения ...
+3
 
 
Преди това гледах мача Рома Сасуоло след това Локомотив Пирин, мач които ми се стори че го гледам на забавен кадър. Кога тейкото ще се научи да прави правилен състав.
+3
 
 
Честита победа .Трите точки са добре дошли но играта не върви и е време новите собственици да им затегнат коланите .Играят получават ,не играят няма мъни.Иска се много тренировки и хъс за игра а такава няма в Локо пд.Честито и наздраве.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 20.09.2015 г.
0
 
 
то само тия можем да бийм . добре че левски ни пусна . който ни хване от Б група ше ни тупа . нямаме отбор и играчи . Бащата се чуди кой да пуска . само Локо
0
 
 
Поздравление за победата, Локомотивци! Победа нужна, победа желана и бих казал задължителна. Радвам се, че се откъснахме в класирането от отбора на Пирин, но дотук с хубавите неща. За пореден път си имам "любимци". Днес те бяха Димо Бакалов и Боне. Специално погледнах футболната визитка на Димо Бакалов - Сливен, Лудогорец, Берое, ами не е толкова зле. Но на терена се получават конфузни ситуации с Димо. Един пас не може да подаде, а всяка игра с топката му е провал за отбора. Ярко се откроява това младо момче в деструктивен план, но за отбора на Локомотив и за мен ми е непонятно, защо почти всеки мач започва като титуляр. Другият "любимец" - Боне, изобщо не ми се коментира, защото при всяко негово отиграване на човек му идва да си затвори очите. Провалът в действията му е неминуем. Трябва да си признаем, че играем демодиран футбол с футболисти, които или са в заника на футболната си кариера, или са млади, но не особено перспективи. Създаваме положения, които с лека ръка ги пропиляваме от липса на умение, а не от липса на спортно щастие. Затова нека да поздравим "старите пушки" за играта им и затова, че точно те "направиха разликата" в мача. Браво, Марти, супер си Зоране. И накрая, какво ще кажете за гола на Пирин в последната минута? Имаше ли засада на състезателя на Пирин, който не игра с топката, но определено пречеше на вратаря и влияеше на играта? Само Локо!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Англия се измъкна в края срещу Белгия в дъждовен Лондон
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: