Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Неделчо Матушев: Не се притеснявам за поста си в Пирин
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:02 / 26.08.2015Коментари (0)507
©
Старши треньорът на Пирин Неделчо Матушев заяви категорично, че не се притеснява за поста си начело на "орлетата". Матушев сподели, че ръководството не очаква чудеса от него и затова шефовете му имат доверие.

"От първия ми ден в клуба има напрежение върху нас, но шефовете присъстват на тренировките на отбора, наблюдават как работим с момчетата и показват отношение, което ми дава увереност. Наясно сме, че не можем да очакваме чудеса, но от началото на сезона нямахме и късмет в някои мачове, трябва да го признаем. Осъзнавам, че на феновете им е болно за лошите резултати, но и те трябва да бъдат малко по-търпеливи. Една победа ще върне спокойствието в отбора и нещата ще се променят коренно - изрази увереност Матушев пред "7 дни спорт".

Наставникът заяви още, че са водени разговори с играчи, които да подсилят отбора, но всички набелязани чакат развитие по трансфери в чужбина.

"Когато започнахме работа с ръководството, решихме, че отборът трябва да е съставен от футболисти, които са от Благоевградския край и юноши на Пирин. Сигурно сме се чули и сме провели разговор с всеки един юноша на клуба. Истината е, че има играчи, от които чакаме отговор, но финансовите условия, които предлагаме, не са като тези в чужбина или в повечето от другите отбори в "А" група. В Пирин обаче всичко се плаща навреме, което го няма на някои други места", отбеляза Матушев.

За предстоящия мач с Левски той заяви, че "сините" са млад отбор, който показва добър футбол, но "орлетата" няма да отидат като обречени на Герена.

"В момента настроението и обстановката при нас не са много добри, но се опитваме да вдигнем психологически отбора, защото разполагаме с добри футболисти", завърши Матушев.

Още по темата: общо новини по темата: 5
31.08.2015
30.08.2015
28.08.2015
27.08.2015
25.08.2015






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: