Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Лудогорец разкъса "орлетата“
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:06 / 22.08.2015Коментари (0)764
© Bulphoto
Лудогорец показа, че смяната на Бруно Рибейро вече дава своите резултати. Шампионите изиграха може би най-убедителния си мач от началото на сезона и не оставиха никакви шансове на Пирин в Благоевград.

Едуард Ераносян отново не се поколеба да пусне като титуляр последното ново попълнение в тима - Клаудиу Кешерю. Румънският централен нападател оправда напълно доверието с много силни изяви.

Още в 16-ата минута разградчани можеха да открият. Козмин Моци се включи при статично положение пред вратата на домакините и бе изпуснат от защитата. С глава румънецът прати топката в земята, а след това тя се отби от напречната греда.

Отговорът на Пирин бе и единствената ситуация, при която шампионите бяха поставени под напрежение през първата част. В 19-ата минута първо Стилиян Николов стреля от границата на пеналта, но шутът бе блокиран с тяло от защитник, Еденилсон също се пробва, а след това и Илия Карапетров имаше възможност да бие, но прати топката в аут.

След това Марселиньо изведе отлично Кешерю сам срещу вратаря. Нападателят преодоля Костов с майсторски удар, но топката се отби от страничната греда. Тя обаче попадна в Александър Василев, който с техничен удар вкара дебютното си попадение в елита и откри резултатът.

След грешка при изнасянето на топката от страна на домакините Лудогорец стигна и до втори гол. След асистенция с рамо на започналия като титуляр на мястото на Препелица Абел Анисе, Кешерю пак се озова очи в очи с младежкия национал на вратата на Пирин и без забавяне прати топката в мрежата. Точно преди почивката можеше да падне и трети гол.

След корнер Александров и Моци връхлетяха към топката, но домакините избиха, а при добавката малко точност не стигна на Светльо Дяков.

Пирин излезе твърдо решен да сложи край на тежката си серия без попадение, която продължава вече 485 минути и затрудни максимално Борян в първите минути на второто полувреме.

Сърбинът с канадски паспорт обаче показа висока класа. Той отби от голлинията удар на Маркиньос след центриране от фаул, при който феновете се опитаха да го заслепят. В ситуацията имаше и засада. После Тошев стреля, но стражът се справи.

Следващата ситуация бе в полето на Пирин, когато отново гредата помогна на домакините след удар на Кешерю. Румънецът обаче бързо се коригира и след пробив и отлична асистенция на Мисиджан се разписа за втори път.

В 60-ата минута Тасев, които на моменти надиграваше миналия през Сантос Сисиньо, отправи силен удар. Борян го блокира, но Тошев притича да добави. Стражът обаче пак стигна първи до топката и изчисти. Мачът още повече се откри и предложи качествено шоу за зрителите.

Кешерю се размина с хеттрик, след като бе оставен непокрит пред малкото наказателно поле, но с глава прати топката над вратата. Джоди Лукоки направи двоен пропуск срещу Краси Костов в 75-ата минута. Вратарят отрази и двата удара на влезлия като резерва конгоанец.

До края имаше още няколко интересни положения, но резултатът остана непроменен.
Още по темата: общо новини по темата: 6
25.08.2015
21.08.2015
20.08.2015
20.08.2015
19.08.2015
17.08.2015






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Какво трябва да знаем за следващия опонент на Григор Димитров в Рим?
Ясно е кога е следващият двубой на Григор Димитров в Рим
Кой е Теренс Атман - следващият опонент на Григор Димитров в Рим?
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Григор Димитров разкри причината за ранното отпадане в Мадрид
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: