Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Ботев подава жалба срещу рефера Драгомир Драганов
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:53 / 10.08.2015Коментари (24)739
© Bulphoto
Отборът на Ботев ще подаде жалба срещу съдийството на Драгомир Драганов в мача срещу Пирин, спечелен с 1:0. Това сподели спортния директор на "канарчетата" Георги Марков.

"Аз не видях талкова груба игра, за да има 2 червени картона в мача. Вие видяхте ли толкова груб мач?", каза Марков след мача в Благоевград. 

"Момчетата заслужават да бъдат поздравени за това, че се раздадоха докрай за тази мъжка игра. Естествено, че очаквах победата тук в Благоевград, въпреки съдията, който искаше да докара мача поне до равен", каза още шефа на "жълто-черните". 

"Пак казвам няма такъв груб мач, за да има 2 червени картона. Много лесни картони в тази среща. Все пак е футбол, а не балет. Вижте колко картона рефера вдигна за играчите от Пирин? За мен това е тенденциозно. Ще подадем жалба срещу него повече да не свири на Ботев", допълни Георги Марков
Още по темата: общо новини по темата: 14
11.08.2015
10.08.2015
09.08.2015
09.08.2015
09.08.2015
09.08.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Трябва да сме подготвени за такива съдийски тесли и да си вкарваме положенията, който създаваме, за да не се подиграват ей такива гейове, като този Драганов с труда на отбора ни. Тоя е направо за трепане.
+1
 
 
Според мен и в трите случая ръката не търсеше топката, а обратно, топката удря ръката на играча, която е прибрана плътно до тялото. Не става въпрос за волна или неволна игра, а за невъзможност на футболиста да предотврати удара на топката в ръката си. След удара на Серкан в ръката на защитника, можеше да стане гол, но защитникът беше я прибрал плътно до тялото, и според мен не е нарушил правилата. Относно четирите жълти картона, довели до червени, бяха за опасна игра, въпреки че футболистите ни може би докосват първо топката, преди крака на противника. Подобни влизания се считат за опасни за здравето на футболистите, и съдиите ги санкционират независимо от това, кой пръв достига до топката. Имаше подобни влизания, обаче фронтално, от страна на Пирин. След подобно срещу Балтанов овладяха топката, и станаха караманьолите около гол линията. А нашите бяха отзад и странично отзад.
-24
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+9
 
 
Даже и при втория жълт картон на Фичо нямаше никакво нарушение! Ако погледате внимателно на запис епизода, ще видите ясно как нашият играе в топката, а не в краката на противника. Останалото беше красиво изпълнение при падането в стил "Атанас Пашев" - легендата. Точно така се пльосна и нападателят на Лудогорец и съдията свирна фалшивата дузпа срещу Монтана. Относно нарушенията на Даниел Златков. При първия картон нашият игра в топката и изобщо не закачи краката на противника! Гледайте по-внимателно записа на този момент! Не само че не беше за жълт картон, ами и нарушение нямаше. За втория картон също нямаше игра в краката на противника. Просто имаше остро влизане отзад с тялото си в тялото на противника. В този смисъл може да се говори за нарушение, но не и за жълт картон. Абсурдно е да се говори за груба игра! Реално си беше здрава мъжка игра. Ще видите, че в лагера на Пирин няма контузени и всичките са здрави за първата им тренировка още. Лазар Марин получи напълно заслужено жълт картон! Добре, че на мача с Левски съдията подмина точно такова негово нарушение срещу Б.Цонев! Би било добре Лазар да порасне и да не си размахва безогледно мотовилите. Тревожното е, че само за 4 мача доста от нашите момчета натрупаха жълти картони и е възможно в някой от следващите мачове няколко души наведнъж да пропуснат играта заради натрупани 5 жълти картона.
+14
 
 
първият картон на Златков изобщо го нямаше! за дузпата да не говорим - топката отиваше във вратата. а техните претенции за дузпи нямат нищо общо с нашето. това, че победихме, не значи че съдията се справил добре, лично на мен ми скъса нервите!
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+4
 
 
Според мен съдията свири добре, ако беше дал нашата дузпа, щеше да даде и за тях и то две, правилника казва, че при удар с топка в ръката при не естестевно нейно положение има дузпа, или че ръката търси топката, а не обратно, и в трите случаи нямаше такова нещо, да, нашето беше най-много дузпа, защото спря удар към вратата, на Пирин не бяха към очертанията, но все пак въпрос на тълкуване, червените картони ги имаше, не знам но на мен Филипов не им харесва много, разминаваха го отвсякъде, като излезе даже се поуспокоих, а Златков много грубо, при положение, че има картон и сме с 10 човека, нямам думи, спести и чист картон на Алекс, все пак е млад съдия и се справи сравнително добре, според мен няма нужда от жалба. Честита победа и напред канари! Вратаря добре се справи, Алекс търчеше, като луд, браво, така се играе помагаше и дефанзивно, Даната също много добре, Николов също, трябав обаче още един нападател, защитник и евентуално халф. Сега ще ни накажат защитниците и увисваме, напред без Алекс, все пак не може да играе 90 минути във всички мачове, има наказания, леки контузии и оставаме без нападател, за халф Мацата като не игра и Варела, като излезе оставаме без офанзивни халфове! Романов ми се ще да дойде, но Гъргоров е с претенции и ще трови атмосферата! Шиляк засега добре почва, но има много работа за вършене още! Само Ботев и победа над Славия, за да затвърдим възходящата линия.
+2
 
 
И съдиата има вина, но и някои футболисти си играха рисковано.Не може да имаш жълт картон и да влизаш по този начин.Марков е виновен, той каза да им пуснат кръв! :)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+7
 
 
Нека към жалбата да има приложено сведение, че още на първата тренировка на Пирин след мача не са имали контузени, всички са били здрави и са се включили пълноценно в тренировката.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: