Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Красимир Мечев: Само футболистите може да участват в черно тото
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:27 / 18.03.2015Коментари (1)180
© Blagoevgrad24.bg
"Ако някой е решил да се занимава с "черно тото" му трябват само футболистите", това каза бившият треньор на Любимец Красимир Мечев, предаде репортер на БГНЕС.

Мечев даде пресконференция, на която се оправда за сложените му етикети "тотаджия". "От треньор, който е създал футболисти и е извел отбори на много челни места съм принуден, заради нечисти интереси да ме наричат "тотаджия". Как да оцелявам, заради една клюка. Боли ме за футбола, защото с него съм израснал, а след това съм бил треньор. Нито треньорите, нито екипа им имат общо с тези неща. Ако някой е решил да го прави му трябват само футболистите. Най-малко треньорът участва в черното тото. В България заплащането е толкова ниско, с изключение на няколко клуба, че това създава предпоставки да се изкушават футболистите с малко пари. Особено, когато не са изплащани заплати от няколко месеца, което е практика в различните клубове. Поех Любимец в много труден момент. Оставих отбора след пет победи, една загуба и един равен, на крачка от влизане в А група. После поех отбора в А група, защото исках да докажа, че съм добър треньор и исках тези момчета да играят професионален футбол за повече пари и да си оправят живота. Никой не е дошъл при мен, за да си говорим конкретно", каза Мечев. 

За случката със Стефано Кунчев и обвиненията от страна на играча към Мечев, бившият наставник разказа: "Бях на почивка на морето, но е невъзможно да съм предлагал пари на Стефано Кунчев да загуби мач, защото аз го познавам само на "здравей - здрасти". В думите му няма нищо вярно. Нека кажат кои са тези пет мача, които сме продали, но нека ги назоват конкретно. Такова нещо няма под мое ръководство. Декември месец ми иззеха телефон и компютър, но само бях разпитван. Още не са ми ги върнали, защото ми казаха, че тече разследване. Кунчев директно ме е обвинил и аз му се обадих да го попитам, на което той ми каза, че не е казал нищо. Помолих го да го опровергае и повече телефона му не беше включен. Няма нищо писмено. Не знам какви са му причините. Много ми тежи това, защото аз отидох в Любимец, с цел да бъдем в седмицата. Имахме лесна програма и можехме да дръпнем добре. Последваха ред контузии, но не успяхме да намерим хора в трансферния прозорец".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
никога не е късно да станеш за резил,ако вече преди това не си станал,като този на снимката.Но да завторим.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Пирин загуби от 10 врачани в Благоевград
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Признание към европейските медалисти на ТК "Фолкън" – Благоевград
Манчестър Юнайтед постави Бербатов на легендарен шал
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: