Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Лош край! Кличко нокаутира Пулев в 5-ия рунд
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:09 / 16.11.2014Коментари (46)450
©
Кубрат Пулев претърпя първи нокаут в професионалната си кариера и то в мача за титлата във версия IBF срещу шампиона Владимир Кличко. 

Българинът се бори смело, но мощен удар на украинеца в края на петия рунд го повали фатално на ринга и сложи край на мечтата му, която тази вечер споделяха и милиони българи. Така Кличко защити титлата си и вече мисли за следващия си съперник, който може би е Шанън Бригс, който беснееше в зала "О2 Арена". Както се казва, класата си е класа, но Пулев оправда очакванията, че ще бъде най-сериозният съперник на Кличко в последните години, като даде голяма битка на ринга.

Как протече мача на годината в историята на българския бокс:

Рунд 1
Добро начало за Кубрат Пулев, който с прекрасен ляв прав разклати световния шампион още в 50 секунда от мача. 1,42 минути от началото на мача Кличко свали Кубрат Пулев на земята. Кобрата стана бързо, но получи още един тежък удар, който отново го свали. Кубрат стана бързо и срещата продължи равностойно до края на първата част.

 

Рунд 2
Кличко успя да вкара добър удар в главата на Кобрата. Кубрат удари Кличко в брадата. "Българииии юнации" мощно прозвуча в &q
uot;О2 Арена". Равностойна игра и няколко клинча до края на 2 рунд.

Рунд 3
Мощна българска агитка огласи залата с викове "Пулев, Пулев". Хубав прав десен на Кубрат Пулев и после дясно кроше. Кличко удари силно Пулев. Последва още един тежък удар, който свали Кобрата на земята за трети път в мача. Кобрата стана бързо и рунда продължи. Последваха няколко клинча до края на рунда.

Рунд 4
Няколко добри удара на Кубрат Пулев в началото на рунда. Ляв прав на Кобрата и още един здрав прав на българина в главата на Кличко. Мощни викове "Кобра, Кобра" огласиха залата. Кличко се съвзе и опита да вкара чист удар.

Рунд 5
Кобрата атакува в началото на рунда с десен прав. Публиката мощно започна да подкрепя българина с "Кобра, Кобра, Кобра"! Страхотна серия и добри попадения на Пулев. Веднага последва мълниеносен отговор на Владимир Кличко, който нокаутира Кубрат Пулев 49 секунди преди края на 5-ия рунд.

Това беше всичко за Кобрата в този мач, но той, а и ние, може само да се гордеем с представянето му срещу непобедимия в последните 10 години Кличко, който след успеха гордо развя украинския флаг на ринга.

Още по темата: общо новини по темата: 60
01.05.2015
21.01.2015
03.12.2014
25.11.2014
19.11.2014
18.11.2014
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Изключително слаба работа на треньорския щаб! Боксьора отличен, треньорите рехави! Не може при три идентични нокдауна да допусне нокаут по същия начин! Слаби треньори, слаби спаринг партньори! Провалиха те Кубрате в този мач! Търси истински треньори- дано се събудиш и го проумееш! Зад теб сме всички българи!
-2
 
 
Прости им Кобра, ти се би за тях, прослави името Българско, а те ти се отблагодариха подобаващо с хули и обиди! Ето това са "истинските" БЪЛГАРИ-андрешковци глупави, завистливи, злобни и неблагодарни! Такова отношение към себе си са почувствали много велики Българи! Няма нито един от тях, който да не е критикуван и обвиняван! Както пише един от тях в миг на отчаяние: Не народ, а мърша, туй ще кажа и ще свърша!
+2
 
 
Браво Кубрате, прослави България по целия свят! Би се нахъсано, но само толкова! Ако съм на Кубрат уволнявам щаба и треньорите на момента! Има капацитет, но тактиката му беше погрешна!
-3
 
 
Не мога да проумея как може да има хора,които са готови да говорят така за един българин,представящ страната ни на ПЪРВО МЯСТО...?!?Много е лесно да хулим и обиждаме,няма що велики сме....Нямал уважение към Кличко...защо трябва да има по принуда,ако няма такова...?!?Срам ме от всички вас,РАЗБИРАЧИ...Този,който го хулите и плюете,той ви го каза съвсем кратко и ясно:България над всичко и ние никога не се предаваме!Запомнете това добре,замислете се малко и животът ви на всички мрънкащи ще стане поне малко по добър...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 16.11.2014 г.
+3
 
 
Неравна битка - Кличко е феноменален! Та, вече толкова години дори чернокож не може да го бие, не виждам и след 5 г. някой да успее. Оказа се, че е и интелигентен и симпатяга. Брат му Витали поведе опозицията срещу Русия. Кубрат прекали с нападките и подигравките срещу него и плати много висока цена. "Като спортист е много важно да показваш уважение към другите спортисти, а Пулев не прояви уважение към мен, ако не покажеш уважение -това е цената, която плащаш", каза Владимир. Кличко не само го победи - Кличко го унижи. Защото можеше да го трупяса още в първия рунд. И за да се покажем до край българи - наши "патриоти" - миячи на чинии, отправиха многобройни освирквания на украинския химн!
0
 
 
Не беше готов за този мач...никак не беше готов,не може с 20 мача в професионалният бокс да се изправиш срещу шампион с над 60. Добре,че Кличко реши да разтегли мача иначе още първият макс вторият рунд Кобрата щеше да е нокаутиран. Но все пак все още е млад да тренира да трупа опит и някой ден ще е достоен за световната титла.
+3
 
 
Не ме е толкова яд.че Кубрат загуби,но не мога да си намеря място,че не го направи достойно!
+4
 
 
Не желая като жител на България, да бъда представляван от човек, който се е хванал с боклук, като оная Чалгаджийска мърша!
+2
 
 
За мача - имам мнение, но не разбирам и няма да коментирам... Искам да кажа друго на "разбирачите" - снощи, в онази зала, се пя БЪЛГАРСКИЯТ ХИМН, ВЕЕХА СЕ БЪЛГАРСКИ ЗНАМЕНА, 100 милиона гледаха и може би 80% от тях чуха и разбраха нещичко за България... скоро така обединени не сме били... за всичко това - БЛАГОДАРЯ ТИ КОБРА!!! ТИ СИ ГОЛЯМ БЪЛГАРИН! НАИСТИНА СЪБЕРИ СИЛИ И ПРОДЪЛЖАВАЙ НАПРЕД И НАГОРЕ! Пожелаваме ти го от все сърце!
+2
 
 
Така е, Кубрат е пич, добър боксьор, с чест и добър интелект. Иначе, Кличко бе по-добрият снощи. По-високият ръст си е предимство особено при професионалния бокс, чиито правила не позволяват игра само в отбрана и танцуване по ринга, както е при така наречения аматьорски. Нищо, надявам се пак да играят и Кубрат да намери решение и се справи с ръстовото превъзходство на украинеца.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Пирин загуби от 10 врачани в Благоевград
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Признание към европейските медалисти на ТК "Фолкън" – Благоевград
Манчестър Юнайтед постави Бербатов на легендарен шал
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: