Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Балъков: Купата на България е приоритет за Литекс
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:47 / 26.09.2014Коментари (0)498
© Blagoevgrad24.bg
"Спечелването на купата на България по футбол е приоритет за Литекс". Това заяви старши треньорът на отбора от Ловеч Красимир Балъков след трудната победа с 2:1, спечелена след продължения на стадиона в Благоевград срещу Пирин в 1/16-финален мач от турнира за купата на страната по футбол.

"Купата е невероятен приоритет за Литекс и е само за Литекс, а за всички отбори от "А" група, защото чрез купата е най-късият път към УЕФА", каза Балъков. В коментара си за мача и атмосферата на стадион "Христо Ботев" той каза: "Мисля, че стана един много атрактивен, много добър спектакъл и българският футбол само печели от такива мачове."

"Мога само да поздравя публиката на Пирин, такава публика дава дух и самочувствие, макар, че много неща чух по мой адрес, мисля, че това е само на базата на емоциите", каза още Балъков и продължи: "Въпреки това ги поздравявам за суператмосферата. Поздравявам и моите момчета, нищо, че Пирин е от втора лига, видяхте,че и Монтана би ЦСКА. Тези мачове за купата са винаги много оспорвани, независимо с кого играеш. Поздравявам моите момчета, че показаха характер след 1:1 - психически трябваше да се огънем, но показахме характер и успяхме да спечелим мача."

Според Балъков Пирин не е отбор за втора лига. Старши треньорът на Литекс каза, че е очаквал сериозен натиск от домакините. "Знаех, че от самото начало мачът ще бъде много оспорван и тежък, какъвто и беше. Само не знаех, че ще играем продължения", добави той.

Попитан за съдийството, Балъков отговори, че не коментира съдиите: "Човекът си свири каквото е видял, нямам някакви оплаквания, каза той. Имам само оплакване, че когато има такива завързани, здрави мачове, може би трябва малко по-опитни съдии да пускат, защото в момента на нас ни вдигна някъде шест-седем картона, половината от които бяха ненужни."

Още по темата: общо новини по темата: 8
11.09.2015
26.09.2014
26.09.2014
25.09.2014
25.09.2014
22.09.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: