Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
Монако още има звезда - БЕРБАТОВ!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:26 / 08.09.2014Коментари (0)318
©
Дошъл като временен заместник на контузения Радамел Фалкао през февруари, Димитър Бербатов се превръща във все по-централна фигура за Монако. След продажбата на колумбиеца и преди това на сънародника му Хамес Родригес, сега всички надежди за добро представяне на "монегаските" се възлагат на него.

Това анализира и авторитетното издание Football 365, според което въпреки лятната разпродажба на водещите фигури, френският гранд си има своята звезда и това е българският нападател. Ето какво написаха за него:

"Той дойде в началото на годината, само да замести за кратко тежко контузения Фалкао, но вече е шефът в атаката на Монако. Едва ли когато на 33 години дойде в тима, Димитър Бербатов е очаквал да има точно тази роля."

"Той може би дойде на "Луи Втори" просто да сложи край по хубав начин на знаменитата си кариера. Но само няколко месеца по-късно всичко се промени с напускането на звездите Фалкао и Родригес."

"Още повече, че Жоао Моутиньо се справя все по-трудно и само Бербатов остана безотказното оръжие в атака на наставника Леонардо Жардим. Но способен ли е той да поведе останалите си съотборници, както все повече се очаква?"

"Отговорът ще дойде на терена, но българинът вече показа няколко знака, че е готов за това. Срещу Лил той измъкна отбора си и показа това, което всички очакваме от него. Загатна за лидерски качества, но ще трябва да ги показва ежедневно."

"В Шампионската лига ще е истинското изпитание за него. Феновете очакват от Монако добро представяне именно там, а българинът вече получи екипа на Фалкао и ще трябва да оправдае очакванията. По всичко изглежда, че е подготвен за новия си статут", пише изданието по адрес на Бербатов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров разкри причината за ранното отпадане в Мадрид
Кой е Йошихито Нишиока - първото препятствие на Григор Димитров в Рим?
Страхотно! Григор Димитров победи Новак Джокович в Рим
Престижно! Григор Димитров, Надал и Джокович са фаворитите за титлата в Рим
Двукратният европейски шампион по вдигане на тежести Александър Пелешенко загина на фронта в Украйна
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: