Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Големият Антъни Хопкинс пише автобиграфия, а съпругата му подготвя документален филм за живота му
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 22:34 / 22.01.2024Коментари (0)634
©
Антъни Хопкинс съвсем скоро ще зарадва своите фенове с автобиография. 

86-годишният актьор сподели в интервю за списание People, че в момента пише собствената си история, като не разчита на външен автор или редактор. Той казва, че процесът е леко странен, но все пак интересен и ползотворен. За негово щастие, паметта му все още е свежа и не му изневерява. 

"Осъзнах, че съм благословен с едно нещо. Може би това е актьорският ми мозък. Имам страхотна памет. Помня дати години назад“, казва носителят на множество награди. 

И докато Хопкинс работи върху своята автобиография, съпругата му Стела, с която са заедно повече от 20 години, също се е захванала да разказва историята му – този път под формата на документален филм. Актьорът споделя, че любимата му има картбланш да покаже абсолютно всичко, което иска. Признава, че не знае как върви проектът и колко е напреднала Стела. 

"Не знам. Не я питам. Това си е доста голяма история. Не знам и кога ще излезе на екран“, казва Хопкинс. Той добавя, че Стела е направила специално интервю с колежката му от "Мълчанието на агнетата“ – Джоди Фостър, което ще бъде включено във филма. 

Роден в южен Уелс в семейството на Ричард и Мюриъл, които са управлявали пекарна, актьорът казва, че бил "глупакът в училище“ и без идея за бъдещето, което напълно отчаяло баща му. Именно тъгата на Ричард накарала малкия Антъни да започне да се занимава с актьорско майсторство в тийнейджърските си години. "Казах им, че някой ден ще им покажа на какво съм способен“, спомня си актьорът. 

В рамките на 10 години, след като учи в Кралския уелски колеж за музика и драма, Хопкинс служи като дубльор на сър Лорънс Оливие в Кралския национален театър в Лондон. Изключителната му кариера като сценичен актьор обаче за малко да бъде провалена заради алкохолизъм. "Напивах се до смърт. Един ден се изплаших много. Получих малко помощ. Това беше преди 48 години“, разказва той. 

По това време си спомня, че чул глас в главата си, който му казал "Можеш да започнеш да живееш“, което било единственото, от което Хопкинс се нуждаел, за да обърне живота си на 180 градуса. 

След като побеждава демоните си, актьорът се появява в десетки известни филми, включително "Остатъкът от деня“, "Никсън“ и "Амистад“. През 2021 година, на 83 години, той стана най-възрастният човек, печелил "Оскар“ за най-добър актьор, след като грабва статуетката за изпълнението си в "Бащата“. В момента участва във филма "Последната сесия на Фройд“, играейки бащата на психоанализата Зигмунд Фройд, пише tialoto. 

Когато не работи, Хопкинс изпълва ежедневието си с неща, които му носят радост – свирейки на пиано, рисувайки и прекарвайки време със семейството, включително със Стела. Тайната на щастливия и дълготраен брак? "Просто казвай Да“, отговаря Антъни. 

Въпреки всичко, ветеранът е благодарен за доброто, лошото и всичко помежду им, което му се е случило в живота. 

"Просто съм голям късметлия. Преминах през възходи и падения, депресии и отчаяние, гняв и какво ли още не, но през последните няколко години си казвам, че все още съм тук, което е чудесно“, казва Хопкинс.

Още по темата: общо новини по темата: 5432
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
предишна страница [ 1/906 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Стрелба по Роберт Фицо
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Тежко ПТП с жертви на бул. "Руски" в Пловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: