Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Зрителите раздвоени. Ще успее ли Ромина да задмине Нана?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 07:59 / 04.12.2023Коментари (0)2507
©
Ромина Тасевска е новата водеща на шоуто "Съдебен спор" по Нова, след като Нана Гладуиш миналия уикенд обяви официално, че напуска телевизията. Бившата Мис България, която доскоро се изявяваше в панела на Гала, е минала през тежък кастинг, за да стане лице на хитовото предаване. Дали обаче ще може да замени Нана? Това за нея ще е задача с повишена трудност. 

Веднага след като стана ясно, че Ромина Тасевска влиза в студиото на "Съдебен спор" на мястото на Нана, зрителите се разделиха в двете крайности. От едната страна застанаха тези, които от сърце пожелаха успех на новото лице на шоуто, от другата страна са феновете на формата, които са убедени, че миската няма как да се изкачи до нивото на напусналата досегашна водеща. Дори и тези, които й стискат палци, са категорични, че ще й бъде трудно да се справи достатъчно добре, за да замени пълноценно своята предшественичка.

"Успех! Но Нана си е нашата Незаменима! Искам да й пожелая всичко хубаво и може да се върне отново в екипа, Жоре!", пише на Фейсбук страницата на предаването една от неговите зрителки, обръщайки се към главния редактор Жоро Игнатов.

"Добър опит... слаба, къса коса, руса, може да се облича по начина, по който се облича Нана, ама е твърде нежна и пасивна. Копието си е копие, далеч от оригинала", е мнението на друга фенка на формата.

"Докарали сте я на визия като Нана, но дано покаже и висок професионализъм и талант", коментира друг зрител. Страницата на шоуто е пълна с мнения за новата звезда, която влиза в него. Много от тях са написани с добро отношение към Тасевска, но и с убеждение, че тя няма качествата, за да се справи с работата на достатъчно добро ниво. Хората смятат, че Ромина е твърде деликатна, за да изпълнява ролята на Нана. Тук-там обаче се срещат и зрители, които коментират, че жена като нея, родила и отгледала 3 деца сама, със сигурност знае как да се бори с живота и да бъде твърда. Само дето не го показва в национален ефир.

Самата Нана се сбогува със сълзи с работата си в "Съдебен спор". Както "Уикенд" вече писа, тя си събира багажа, за да замине за САЩ, където вече заради бизнеса си се е преместил нейният съпруг Джонатан Гладуиш. Тв звездата сподели в ефир, че иска да предизвика себе си и да види какво ще й предложи животът извън предаването, което води вече 13 години. По информация на "Уикенд" засега тя няма планове за кариера зад океана. Поне в началото щяла да си остане вкъщи и да се грижи за дома и семейството си.

Главният редактор Жоро Игнатов обеща в ефир да окаже безрезервна подкрепа на новата водеща. "Но никой няма да те измести от сърцето ми!", обърна се той към своята досегашна колежка. И Жоро, и Нана се просълзиха при раздялата си. "Заради теб съм изплакал най-много сълзи в живота си. На път съм да се дехидратирам, ще те съдя! Чувствай се предупредена!", пошегува се главният редактор, докато хлипаше и поднасяше цветя на Нана. Тя пък отговори, че бъдещият съдебен процес ще бъде повод да се вижда с него и занапред.

Оказва се, че решението за напускане е с много стара дата. Още преди цяла година водещата е предупредила за намерението си да се раздели с предаването. Проверка на "Уикенд" показа, че по онова време съпругът й е продал на американска компания своята фирма, която с години развиваше у нас. "Близо година отлагах тази среща с надеждата да не се случи, но неизбежната раздяла дойде", призна Игнатов.

Много от заклетите фенове на "Съдебен спор" споделят, че занапред ще гледат предаването основно заради него. "Новата водеща прилича на Нана, но от алиекспрес", коментират хората. Въпреки всичко те стискат палци на Ромина да се справи. Самият Жоро пожела на напусналата Нана, освен здраве, да не й хареса животът без "Съдебен спор", за да се върне в шоуто.

Още по темата: общо новини по темата: 5432
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
предишна страница [ 1/906 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Стрелба по Роберт Фицо
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Тежко ПТП с жертви на бул. "Руски" в Пловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: