Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
От критика на критика - новите водещи на гледано предаване се сриват
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:11 / 12.11.2023Коментари (0)470
©
След като Силвия Лулчева го насоли в национален ефир преди десетина дни, че не е подготвен за интервюто си с нея, водещият на "Тази събота и неделя" Митьо Маринов продължи да се излага и в следващата си ТВ изява с актьори. Вместо да се постарае да е адекватен, младокът от bTV се държа като недорасъл тийнейджър и избълва хиляди глупости, когато в студиото му гостуваха Александър Сано и Луиза Григорова.

Митьо Маринов може и да е бил добър политически репортер в bTV, но има още много хляб да изяде и книги да прочете, ако иска да е адекватен като водещ. Момчето от "Тази събота и неделя" втрещи сутрешния ефир миналия уикенд с глупости за суингъри и баджаначки.

Повод за това беше представлението "Отблизо" с Луиза Григорова, Александър Сано, Башар Рахал и Любомира Башева, чиято премиера беше преди няколко месеца, но водещият нямаше никаква представа от тази подробност, нито си беше направил труда да гледа филма по пиесата, в който играят Джулия Робъртс и Джъд Лоу.

В студиото бяха поканени Луиза и Сано, които трябваше да разкажат за спектакъла си. Актрисата започна да обяснява, че в него се разказва за любовен четириъгълник – четирима души, които непрекъснато се сменят като партньори.

"Аз съм чувала неведнъж и два пъти за двойки, които разменят партньорите си", каза тя. Очевидно визираше случаи, в които двама души се разделят с половинките си, за да бъдат заедно, а отхвърлените партньори също влизат във връзка помежду си. Но Митьо Маринов, само като чу за смяна на партньори, прекъсна събеседничката си и изстреля в национален ефир:

"Суингъри им казват, знам аз!". Актрисата опита да обясни, че всъщност не става въпрос точно за това, а темата е дълбоко психологическа: "Не за удоволствие! Винаги има някой, който страда в тази история!", каза тя. Александър Сано допълни, че пиесата правела дисекция на любовта и че когато двама души се разделят с една жена, между тях се появява солидарност. Луиза добави, че "жените също се обединяват" в страданието си, а Митьо явно много се зарадва на темата: "Те баджаначки ли стават?", попита той. Събеседниците му буквално онемяха.

Няколко секунди по-късно стана ясно, че Сано се отказва да говори сериозно, явно осъзнавайки, че с този водещ няма как да се получи.

"Не знам защо думата "баджанак" винаги ми е звучала като дамаджана", каза той. "Може би баджанаците и дамаджаните вървят ръка за ръка?", опита да е духовит Митьо, явно несъзнавайки как се излага. Накрая самата Луиза реши да задава въпроси на колегата си, за да излязат всички от неудобната ситуацията. Но водещият не й даде възможност. Колежката му Бесте Сабри, която явно също не знаеше какво прави, поне успя да запази приличие, придържайки се към предварително написани въпроси, които най-вероятно са й били връчени от редакторите на предаването. Личеше, че и двамата нямат никаква представа от това, за което се говори в студиото им.

Явно двамата водещи не са си взели поука след скандала със Силвия Лулчева от предишната седмица, която в прав текст им каза, че трябва да се готвят по-добре за интервютата, които правят. Липсата на компетентност на Митьо и Бесте ярко личи в ефира, когато става въпрос за теми от областта на културата и изкуството, каквито традиционно се представят в "Тази събота и неделя". В такива случаи би трябвало или да предоставят възможност на някой по-запознат да прави интервютата в студиото, или самите те да се подготвят в тази област.

Още по темата: общо новини по темата: 5431
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
предишна страница [ 1/906 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба по Роберт Фицо
Тежко ПТП с жертви на бул. "Руски" в Пловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: