Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Виктория Терзийска проговори за скандала с Петя Дикова
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:15 / 04.10.2023Коментари (4)368
©
"Изцяло поддържам децата си за държанието им в Би Ти Ви, когато участвахме заедно с тях там". Това каза Вики Терзийска от "Мастило".

Миналата седмица гръмна скандал, след като щерките на певицата София и Маргарита нарекоха в студиото на "Тази неделя" ястията, готвени от майка им, "лайна".

Водещата Петя Дикова изпадна в ступор, а на въпроса й дали приятелчетата им ги гледат в момента, момичетата отговориха:

"Не, защото всички мразят Би Ти Ви!". Щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков се опита да замаже положението, че "сигурно не я мразят, а родителите не им дават да гледат телевизия", но странната случка вече бе налице.

Въпреки нея, Вики разкри, че неприятната случка в ефир изобщо не е повлияла на добрите й отношения с Петя Дикова.

"Ние сме близки, децата ни си играят заедно", разказа поп звездата. 

"Имаше доста неприятни коментари, че децата ми са невъзпитани и други неща... Но истината е, че съм проявила наистина смелост, защото не знам коя майка би се осмелила да си заведе двете си малки деца в студио на предаване, което се излъчва на живо", категорично е миньончето от Исперих.

Певицата разкри, че е завела София и Маргарита "не просто така" в студиото на "Тази неделя", а с ясно определена цел. "За мен беше много важно да им покажа мястото, където съм работила и където може да работя", намекна съвсем прозрачно Терзийска.

"Първото нещо, което казах на децата си, защото видях, че са притеснени от камерите, когато влязохме в голямото студио, беше да се чувстват все едно са си вкъщи на дивана", сподели още Вики. Певицата описа възпитанието на щерките си с една фигура - "квадратче, в което те се чувстват свободни да проявявят себе си и да бъдат такива, каквито са".

"Дъщерите ми са по детски искрени, понякога по детски смешни. Абсолютно нормални дечица, които изразяват своите емоции по най-различни начини", защити рожбите си солистката на "Мастило".

"Не мога за нищо да им се сърдя. Аз съм тяхна майка, оттук нататък мога само да ги подкрепям и да бъда до тях. Да израстват, да вървят напред и да бъдат добри хора", добави изпълнителката.

Вики призна, че е останала крайно сюрпризирана от реакцията на "драгите зрители". "Вместо много хора да влязат в моите обувки и да преценят, че наистина съм постъпила смело, те започнаха да ме сочат с пръст, че съм недобра майка, че съм човек, който не си е възпитал добре децата... Хиляди глупости изписаха по мой адрес. Със сигурност тази ситуация бе полезна както за мен, така и децата ми. Надявам се да е била полезна и за обществото в България. Защото е много неприятно, когато едно общество, вместо да бъде емпатично и да прецени ситуацията от всички посоки, винаги едностранчиво гледа в една негативна посока", коментира с горчивина Терзийска. "Точно това ме нарани и обиди", изля душата си певицата пред "България Днес".

Вики Терзийска поясни, че децата й възприемат всяка телевизия основно през призмата на своите възприятия. "За тях критерий дали една телевизия е интересна, е дали има детски предавания. Те още не могат да разберат, че тук става въпрос за социално общуване", обясни "първичната реакция" на голямата си щерка изпълнителката.

Междувременно една от най-добрите журналистки в Би Ти Ви Петя Дикова най-сетне отново е в силата си. Само за седмица тя направи поредица от интересни интервюта на терен и с това отново се върна към годините, в които ходеше на събития като редови репортер.

Петя отиде и в театър "Българска армия", за да стартира по нестандартен начин поредния рекорден сезон на представлението "Секс, наркотици, рокендрол". То влиза в своя 31-и сезон и го отбеляза с изложба на Добромир Иванов, колега на Дикова. Талантливата Пипи не страда, че вече не е сред водещите на уикенд предаванията в телевизията, тъй като отново може да се отдаде на страстта си да намира новините "на живо" и ексклузивно само за Би Ти Ви.

Още по темата: общо новини по темата: 5432
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
предишна страница [ 1/906 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Кацнал брънбър на трънка и го извадил навънка!
+1
 
 
Както си говорим с жена ми и гените са наши и възпитанието е наше.Няма на кого да се сърдим.
+1
 
 
Децата ти се държаха отвратително , като едни невъзпитани лигли, изобщо не по детски, употребиха думи, които и възрастните се въздържат да произнсят.Подкрепяй ги, утре пак ще те изложат някъде. Интелигентните деца знаят какво къде да кажат. А ти си ги подкрепяйки колкото искаш.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Стрелба по Роберт Фицо
Тежко ПТП с жертви на бул. "Руски" в Пловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: