Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Пловдивчанин с много силна и впечатляваща игра в "Стани богат"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 22:43 / 15.09.2023Коментари (0)362
© бТВ
Силна игра в "Стани богат" направи гидът от Пловдив Камен Панайотов. Той показа солидни знания по разнообразни тематики и стигна до въпрос за 5-цифрена сума.

Работещият от 15 години като екскурзовод не срещна проблеми с първите пет въпроса, гарантирайки си първа сигурна сума. След това отговори правилно с Депеш Мод  на шестото питане, което бе за това името на коя група идва от френско модно списание.

Последва правилен отговор "Италия" на въпроса "Титулярните фланелки на кой национален футболен отбор са в цвят, който не фигурира в националния флаг?". Останалите варианти бяха Испания, Дания и Франция.

След това водещият Михаил Билалов обаче го затрудни сериозно като поиска от Камен да каже "Кое е вавилонското божество на плодородието, любовта и войната, чието име носи и един от символите на града?". Тук вариантите бяха Ану, Ищар, Артемида или Хера. Гидът реши да използва първия си жокер - "50:50" и благодарение на помощта му стигна до правилния отговор Ищар.

Малко по-късно изгърмя още един жокер, въпреки че той не му помогна - "Помощ от приятел". Въпросът бе за втора сигурна сума от 3000 лева - "Как се нарича женската персонификация на САЩ, наложена през XIX в.?". Опциите, които му предложи Билалов, бяха Каролина, Вирджиния, Колумбия или Виктория. След като приятелят му на телефона не успя да се сети, той сам се спря на Колумбия и така продължи напред в предаването.

"Директор на коя организация от 2017 г. насам е българката Мариана Коцева?", бе следващият въпрос, а възможните отговори - Европол, Евростат, Европейската централна банка или Европейската комисия. Тук Панайотов повика и последния си жокер - помощ от приятел в публиката, който бе неговият баща. И двамата се обединиха около Евростат и това бе правилният отговор.

Така се стигна до въпрос за 10 000 лева: "Църквата на нашия спасител върху пролятата му кръв" е построена в Санкт Петербург на мястото на убийството на:", а опциите бяха Александър Пушкин, Александър II Освободител, Сергей Есенин и Николай II Романов. Тук участникът се отказа, а извън играта грешно посочи Пушкин, докато правилното бе Александър Втори.

Още по темата: общо новини по темата: 5432
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
предишна страница [ 1/906 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Стрелба по Роберт Фицо
Тежко ПТП с жертви на бул. "Руски" в Пловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: