Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Наша интернет звезда си показа циците в риалити
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 22:24 / 11.09.2023Коментари (0)526
Пълен разврат цари в онлайн "Биг брадъра"! Една от най-популярните звезди в предаването развя гордо огромния си силиконов бюст пред участниците. Става дума за интернет сензацията Ива, по-популярна като Ивка бейбе. Пищната брюнетка показа оръжията си пред камера в хитовото риалити "Къщата на инфлуенсърите". Секссимволът на новото поколение безсрамно се съблече пред лошото момче на фомата - Андрей Кумбанов, известен като Кумбата.

Бръснатата глава видя не само прелестите на Ивка. До нея се разголи по прашки съквартиратката Вероника Манова. Андрей ненаситно се радва на чернокоската и блондинката, но скромно заявява пред тях, че е отвикнал да гледа жените така. "Хващали ли сте ме някога да ви заглеждам", успокои Кумбата преобличащите се мадами, докато той си сваля анцуга и светва по боксерки. Ивка не се притеснява от окото на кварталния разбойник и му има абсолютно доверие. Тя вярва, че той няма да злоупотреби с нея. Вероника е малко по-недоверчива към него. "Лъже, лъже, той ни заглежда тайно", подмята закачливо русокоската.

Сексбомбата Ивка стана известна в TikTok не само със съблазнителната си външност. Тя има собствен подкаст, в който кани знаменитости и обсъждат неудобни за много хора теми. Варненката се отличава с откровеността си за своите преживявания в спалнята и свежото поведение, с което омагьосва всеки млад българин, пише "България Днес".

Цензурираният бюст на Ива беше още нещо, което подлуди хилядите й почитатели. Кумбата обаче не е омагьосан от сексапила на младата силиконка. Андрей започва да се отегчава от женското присъствие. Вероятно причината покрай това е, че страстите в това шоу се разиграват между мъже. Преди няколко дни къщата беше обреден дом на гей сватба между двама участници - музикантът Гош и Котарачето.

Интернет риалитито се провежда в двуетажна къща, където новите звезди са подложени на изпитанието да живеят заедно. Егото на известните е голямо, но широкият хол и трите спални не могат да го съберат. След развратна сватба и разголен силикон може да очакваме всичко до финала, а печелившият ще получи награда от 25 хил. лева.

Още по темата: общо новини по темата: 5427
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
предишна страница [ 1/905 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Тежко ПТП с жертви на бул. "Руски" в Пловдив
Зелен преход
Бюджет 2024
Стрелба по Роберт Фицо
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: