Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Трите големи любови на футболиста Валери Божинов
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:56 / 02.09.2023Коментари (0)457
Като футболист Валери Божинов е сменил около 15 отбора в кариерата си. Името на нападателя се свързва освен с доброто представяне на терена и с много представителки на нежния пол. Божинов е бил женен само веднъж, живял е с няколко жени, а с колко дами е имал отношения - няма официална информация. Пък и - сърце широко!  

Валери Божинов се включва сред гостите в "Мача на надеждата". Събитието е организирано от фондацията на Стилиян Петров. Всички средства от събитието ще бъдат дарени на болници в България и на хора, лекуващи се от рак, припомня Ladyzone.

КОИ СА ЖЕНИТЕ В ЖИВОТА НА ВАЛЕРИ БОЖИНОВ?

С поп фолк певицата Алисия е една от най-забележителните връзки на футболиста. Валери Божинов сам инициира запознанство си с нея. Според източници той помолил Константин (Коко) Динев с да го запознае с певицата. По-късно тя става майка на сина им Валери-младши. Към момента той вече е на 16 години.

Тя разказва, че тя се случила броени дни преди рождения ден на сина им (12 септември). Тогава тя отишла до Парма, събрала си багажа, а "благоверният" й: "Валери до последния миг ми обясняваше, че семейството ни е най-важно и че връзката му с въпросното момиче няма да продължи дълго.“

Футболистът участва и в песента "Карамел“ на Алисия. Но дори тази музикална близост не успява да спаси връзката им и по-късно двамата се разделят.

В интервюто за списание "Максимум" изоставената певица споделя, че с национала са имали различно отношение към живота, различна ценностна система, но прекалено късно са го разбрали.

"Чувствам се предадена, защото преди да се разделим, определено сме имали спорове и караници, както всяко семейство. Но в края на всеки спор Валери винаги ми е казвал, че оценява какъв човек съм и затова е избрал да бъда жената до него. Милиони пъти ме е уверявал, че ме обича и никога няма да допусне да се разделим. За мен неговите думи означаваха много и затова съм преглъщала много болка, защото съм знаела, че той не осъзнава, когато ме наранява с някои свои действия.“ 

Малко по-късно и двамата влизат в нови връзки. Алисия с вратаря Ники Михайлов, а Божинов - с плеймейтката Николета Лозанова.

В същото интервю Алисия твърди, че не изпитва омраза към съперницата си Николета Лозанова.

"Николета не ми е отнела нищо. Да, вярно е, че преспа с мъжа ми в собственото ми легло, докато моето място все още беше там, но това не означава, че трябва да я мразя. Един ден тя сама ще се намрази затова. Прекалено малка е, за да го осъзнае.“ 

По-късно връзката на Алисия с Ники Михайлов приключва. В отворено писмо до медиите те пишат:

"През последните повече от 2 години нашите отношения бяха подлагани на безброй спекулации. За да избегнем това поне сега, искаме заедно да ви съобщим едно наше общо решение – да се разделим."

Валери и Николета Лозанова за пръв път се засичат в нощен клуб. Втората им среща е в Парма, където футболистът играе по това време. Тогава той още е с Алисия, сочат различни източници. По-късно връзката му с Николета Лозанова става официална. Двамата сключват брак на 9 октомври 2011 г. в луксозния петзвезден хотел в Правец.

Двамата имат дъщеря на име Никол. В интервю за LOVE style Николета признава, че се разбира много добре и със сина на Валери Божинов

"Радвам се, че много се разбираме. Даже вече няколко пъти сме си играли заедно. Знам, че съм неудобна за някои хора, но е време да приемат обстоятелствата и да вдигнат котва веднъж завинаги", допълва тя като отговор на въпроса дали най-накрая ще заровят томахавките с Алисия. 

Двамата споделяt и за бъдещите си планове да имат момче. Докато са заедно Николета демонстрира и своите способности на интериорен дизайнер. Тя обзавежда луксозно жилище на семейство Божинови, което се намира в полите на Витоша.

Във времето обаче идеята за второ дете не само, че не се случва, но двамата се разделят. 

По време на връзката си с Божинов, Биляна Дол успява да се сприятели с майките на двете му деца – Алисия и Николета Лозанова.

"Благодарение на нея станах мъж. Започнах да се чувствам по-улегнал“, казва Валери в интервю пред bTV.

Двамата са заедно около четири години. Разделят в края на 2019 г. Сръбската красавица, която е с 10 години по-голяма от нападателя, използва Instagram, за да обяви раздялата им.

Още красиви женски имена се свързват с футболиста Валери Божинов през годините. Една от тях е майката на тийнейджърка Велислава Миланова и други по-млади инфлуенсърки от социалните мрежи.

Още по темата: общо новини по темата: 5079
27.04.2024 »
27.04.2024 »
27.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
предишна страница [ 1/847 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бум на коклюш в България
Специализирани полицейски операции в страната
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: