Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
'Мис Велинград 2023'' ще се състои
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:41 / 24.08.2023Коментари (1)288
©
Краси Гешева
След като вчера интернет ''гръмна'' с множество лъжливи заглавия, твърдящи, че конкурсът ''Мис Велинград 2023'' се отменя, организаторът на събитието Краси Гешева се свърза с Plovdiv24.bg., за да поясни какво наистина се е случило.

От нея разбираме, че статиите с подвеждащи заглавия идват от BOA Beast, нощния клуб, в който първоначално е трябвало да се проведе събитието.

''Традиционно организирам в СПА столицата ни - Велинград регионалния финал на ''Мис България''. Тази година започнах отново своята организация. Моята презумпция по принцип е да показваме различни обекти в града, затова и всяка година имаме нов домакин. Тази година се спрях на BOA Beast, защото виждах, че имат нужда от по-голяма популяризация, а и беше подходящо за целите на събитието", разказа Гешева.

Тя казва, че още от самото начало са имали устни договорки, като им е било обещано определено спонсорство и са били съгласни да бъдат домакин на събитието, като в началото ситуацията е била нормална.

''Всичко започна на пръв поглед нормално, докато в един момент те започнаха да се бъркат и в моята организационна част: да налагат мнение, да изискват, да се държат с мен сякаш съм техен служител, а не партньор, да повишават тон, да изискват аз да плащам за гостите, които те искат да поканят, например разни известни личности. Като продуцент моята роля е да разпределям правилно бюджета, така че да бъде рентабилен''.

Според нея конкурсът е можел да донесе и доста дивиденти на самото заведение.

''Подчертавам също, че всички издания на събитието са пожънали огромен успех и е имало национален отзвук, въпреки че сме регионален конкурс. Идвали са много известни личности като Ники Кънчев, Орлин Павлов, Сашо Кадиев, дори и Мис Русия, Мис Украйна и още доста. Ние правим най-голямото културно светско и модно събитие в СПА столицата. Те сякаш просто не оцениха тази възможност и започнаха с грубото си отношение и налагане''.

Така с екипа и стигат до извода, че е по-разумно да се оттеглят, като изместят събитието на друго място. Тя подчертава, че това е било постижимо поради липсата на подписан договор и наличието единствено на устни договорки.

''Най-разумното от моя страна е, че след една оперативка с моя екип взехме това решение и избрахме друго място. Тъй като събитието е доста чакано, съответно всички имат интерес и беше въпрос на минути да намерим ново място'', коментира тя.

Освен грубото отношение Гешева казва, че не са им заплатили абсолютно нищо за времето, в което са работили заедно.

''Те не са ни дали една стотинка при положение, че аз в продължение на един месец правя кастинг - национален, събирам момичета, търся екип, спосори т.н. Това е един доста тежък труд, който изисква енергия от моя страна''.

След като разбират за решението на Гешева и екипа й от BOA Beast започват да заплашват с публично злепоставяне, разказва организаторката.

''Обадих им се и им съобщих, че поради тези причини и тяхното отношение взимам това решение. Вместо да се извинят или да се променят, започнаха да използват груби думи, да заплашват, че ще го разпространят медийно, за да ме злепоставят, което правят в момента всъщност''.

''Едно от заглавията започва със ''Скандал отмени ''Мис Велинград'' Тоест те обявяват, че събитието е отменено, а събитие ще има като датата и часът остават същите. Просто мястото се сменя заради нашето аргументирано решение''.

След като разбираме, че събитието ще се състои в новата локация клуб "Вортекс", Краси ни разкри и малка част от програмата. Гост изпълнител ще е Veneta, известна с над 300 хил. последователи в социалрната мрежа Tik Tok.

''Имаме много интересна програма. Освен нея в събитието ще вземе участие и Джия от Ергета, която ще пее и ще бъде жури, както и собственикът на Мис България и още доста изненади''.

Датата за ''Мис Велинград 2023'' си остава 01.09 от 21:00 ч.

Велизара Ангелова

Още по темата: общо новини по темата: 5432
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
15.05.2024 »
предишна страница [ 1/906 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Охоо, Мис Пирамида скоро не се беше показвала :Д
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Стрелба по Роберт Фицо
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Тежко ПТП с жертви на бул. "Руски" в Пловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: