Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Наум Шопов страда от далтонизъм
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:25 / 30.07.2023Коментари (0)382
©
Дипломираният лекар, актьор от сериала "Откраднат живот" и водещ на "Ергенът" - Наум Шопов, страда от форма на далтонизъм. Той изобщо не различава тъмните цветове.

"Не мога например да разгранича черно от тъмносиньо или кафяво. За мен всички изглеждат еднакво", признава наследникът на артистичната фамилия Шопови. 

Наум нямал проблеми с останалите цветове, единствено тъмните го затруднявали. Често му се случвало да купува подаръци за половинката си Теа Минкова – дрехи или аксесоари, без изобщо да е сигурен точно в каква гама са обагрени. "Вече съм свикнал с този свой недостатък и не ми пречи", обяснява Шопов. И допълва, че състоянието не подлежи на лечение.

Актьорът обича да прави изненади на приятелката си, с която се сгодиха преди 5 години, но така и не стигнаха до сватба. Наум изненада Теа с годежен пръстен на писта за дрифт през 2018 г. Мнозина останаха учудени от този факт, защото до онзи момент екранният д-р Борис Тасев с нищо не издаваше, че е готов за по-сериозна стъпка.

Шопов и дългогодишната му половинка започнаха да мислят за наследник, когато най-сетне се почувстваха стабилни във финансов план. Той успешно завърши медицинското си образование, но за ужас на фамилията заряза лекарската професия, за да се посвети на по-доходоносната работа на инфлуенсър. Не е спирал да се снима и във филми, наскоро дори е получил предложение за участие в чуждестранна продукция. Хобито му пък е фотографията. Снима с професионален фотоапарат, припомня HotArena.

"Завърших медицина с почти пълно отличие. Влязох от първия път, винаги съм бил зубър. Често съм имал съмнения относно себе си, чувствал съм се изгубен, не съм знаел с какво искам да се занимавам", признавал е Наум.

Преди няколко години с годеницата му си купиха просторен апартамент в баровски квартал, който обзаведоха по последна мода. След като свиха гнездото, те усетиха, че е време да станат истинско семейство и да се сдобият с дете. Сега се радват на 4-годишна дъщеря на име Амая.

За толкова време заедно на младите родителите им се е случвало да се разделят, но за кратко. "Не се караме често, но когато го правим, е качествено – грандиозно и гръмко", споделяла е Теа. Те прекарвали по цял ден заедно, защото работели от дома си, а това неминуемо водело и до сблъсъци на характерите.

"Свикнах му на бесовете, не сме се разделяли за дълго. Когато се скараме, взимам си сакчето, след няколко часа се чуваме и се събираме пак", признавала е Минкова, която е по-търпеливата и толерантна от двамата.

Наум е споделял още, че е работохолик. Той все още се учел кога да слага границата с личния живот. Обичал да разпуска с тренировки във фитнеса, но неотдавна му се наложило да прекъсне за известно време, защото получил контузия на рамото. Дори не можел да вдига детето си, камо ли да блъска тежести в залата. Шопов преминал тежко през този период, защото липсата на спорт се отразила зле и на психиката му. Тогава решил да откаже цигарите и да обърне малко повече внимание за здравето си.

Инфлуенсърите често пътуват с детето си, по-рядко го оставят на грижите на някоя от бабите. Понякога помага и сестрата близначка на Теа – Ая Минкова, с която са много близки.

Още по темата: общо новини по темата: 5829
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Великден 2024 г.
Изчезна 12-годишно дете от Перник
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: