Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Райна замени Башар Рахал с по-млад
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:26 / 23.07.2023Коментари (0)377
Млад и сексапилен брюнет топли леглото на Райна Караянева, откакто не е с Башар Рахал, стана ясно през уикенда. Самата тя показа снимка с новия си любим, след като само преди 2 месеца се опитваше да отрича информацията на "Уикенд", че с актьора са се разделили.

За новия мъж на Райна Караянева все още не са известни подробности, освен, че изглежда добре и видимо е по-млад от Башар Рахал. През есента актьорът трябва да навърши 49 години, а вече бившата му половинка след дни трябва да стане на 34. Двамата имат 15 години разлика. Бившата манекенка, набедена за актриса, благодарение на връзката си с Башар, показа снимка с актуалната си тръпка, без да споменава нито къде е правен фотосът, нито как се казва човекът, който позира заедно с нея, нито с какво се занимава, нито в какви отношения са двамата. Но не е трудно да се досетиш, че това е новия й мъж, около когото явно смята постепенно да разбулва мистерията, за да поддържа интерес към себе си.

Още през пролетта стана ясно, че Караянева се е разделила с Башар Рахал, който я превърна в звезда и й отвори вратите към киното и телевизията. Благодарение на него бившата моделка получи роли на голям екран, имаше възможност да се изявява като продуцент и да звездее с интервюта във всевъзможни предавания.

Освен това ливанецът, който преди години беше известен с изключително слабия си ангел спрямо слабия пол, заради нея се кротна и се превърна в примерна половинка на любимата си, разхождайки я къде ли не из целия свят. Явно обаче това не е било достатъчно за нея, тъй като по информация на "Уикенд" от доста време му е слагала рога. Когато разбрал за изневерите й, актьорът й показал вратата, макар че продължавал да я обича.

Райна пък се опита да отрича с половинчата информация. "Няма такова нещо като раздяла - раздяла! Всичко, изписано дотук, са абсолютни слухове!", обяви тя. Явно са й трябвали малко повече от 2 месеца, за да реши, че вече може да покаже новия си мъж. Вероятно смята, че хората са забравили как се опитваше да ги убеди, че все още е с Башар.

Самият актьор, дори и вече да не страда толкова жестоко, колкото в началото, продължава да е смъртно обиден на вече бившата си половинка – дотолкова, че дори не иска да я вижда на живо. Това беше доказано на филмовия фестивал в Свети Влас, който се проведе преди десетина дни в курорта за втори пореден път. Ливанецът беше официално обявен като част от журито, но не беше забелязан на събитието. 

Явно в последния момент е отказал да присъства. За сметка на това Караянева се качи на сцената. Явно бившият й любим е разбрал, че ще отиде на събитието – нещо, с което тя започна да се хвали няколко дни преди самата церемония. Най-вероятно Рахал се е отказал от този ангажимент, за да не се засича с Караянева.

Още по темата: общо новини по темата: 5829
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
България в еврозоната
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Олиото стигна цената на зехтина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: