Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Владо Карамазов си намери жена на другия край на света
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:14 / 22.07.2023Коментари (0)419
©
През живота си човек изпитва множество различни чувства, но може би най-силното сред тях е любовта, в чието име той е готов да стори чудеса… Всички ние сме добре запознати с това твърдение, тъй като още от ранна детска възраст се сблъскваме с него в приказките, с които заспиваме вечер, а с течението на годините го срещаме като повтарящ се мотив в редица заглавия, било то на филми или книги, с които запълваме свободното си време.

Но макар отвсякъде да се опитват да ни убедят, че всеки от нас има половинка, чакаща го някъде по широкия свят, никой не може да ни даде гаранция кога и дали изобщо ще я срещнем.

И все пак, съществуват истории, способни да ни вдъхнат надежда, в случай, че сме от онези хора, които все още не са се сблъскали със сродната си душа. Последният такъв разказ идва от Владо Карамазов, който прекара по-голямата част от живота си в търсене на своята… докато не я откри.

Дали наистина или просто на шега, преди броени часове той сподели в Инстаграм, че се е сгодил, публикувайки снимка, на която позира до непозната жена, пише Дир.бг.

Кадърът е заснет на Филипините, където от известно време насам актьорът се намира за снимките на новия шести сезон "Survivor“. Очаква се риалити предаването, подлагащо на изпитание не само силата, но и волята на неговите участници да се завърне на малкия екран през 2022 г. след дългогодишна пауза.

 

И макар звездата от "Дяволското гърло“ все още да не е потвърдил официално, че отново ще бъде част от шоуто, в средите отдавна се говори усилено, че той за пореден път ще бъде негов водещ, а изображенията от въпросната дестинация, които актьорът публикува в социалните мрежи, могат да бъдат разгледани като своеобразно потвърждение за правотата на това становище.

Предвид публикацията му обаче, едва ли в момента почитателите на Карамазов се вълнуват толкова от това дали ще го гледат в новите епизоди, колкото от случващото му се в личен план, както и факта колко достоверни са всъщност думите му.

"И тя е сингъл. Бързо ни сгодиха. Като не намерих булка в България, намерих я на другият край на света. Господ е събирач. Сега остана дилемата дали тя да дойде в БГ или аз да остана в туй село в океана. Тук мога да работя като рибар, занаятчия или нещо в джунглата“, пише артистът.

Още по темата: общо новини по темата: 5829
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Великден 2024 г.
Изчезна 12-годишно дете от Перник
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: