Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Никол Станкулова се е омъжила тайно?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:54 / 22.07.2023Коментари (0)369
©
Никол Станкулова вече официално се казва Никол Николева Минева. Красавицата е взела фамилията на мъжа си Теодор. Това се е случило преди година - в началото на юли 2022 г., научи само "Уикенд". Най-вероятно сватбата се е състояла през юни, като не е ясно дали е била малка и тайна, или само подпис.

Преди време вестникът ни писа, че синоптичката се подвизава с брачна халка, но Никол нито потвърди, нито отрече новината ни. Смяната на личната й карта доказва, че съмненията ни за тайна сватба са били верни.

Станкулова и половинката й Теодор, син на собственика на Първа инвестиционна банка Цеко Минев, са заедно от около 9 години. През 2018 г. синоптичката на Нова тв роди малката Теа, която е кръстена на татко си. Второто отроче на сем. Миневи се появи на бял свят на 24 октомври, но майката обяви радостната новина на следващия ден. Тя пази всичко около децата си в тайна, защото смята, че щастието обича тишината. Връзката си с милионерския наследник Теодор също избягва да демонстрира, за да не предизвиква завист и уроки. 35-годишната синоптичка е по-голяма от Теодор с 2 години, но това не я притеснява.

Младото семейство е узаконило връзката си, след като се появиха и двете им дъщери. Те искали да са законно семейство, каквото вече са от година.

На дългокраката мацка никак не й е лесно да опази мъжа си от хищни златотърсачки. Синоптичката се опасява, че някоя млада силиконка може да завърти главата на банкерския син Теодор и да й го отмъкне под носа, заради това гледа да се поддържа млада и постоянно си тунингова лицето.

Припомняме, че Станкулова имаше дълга връзка с Ангел Ангелов, наследника на боса на голяма компания за замразени пилета. Баровецът я помоли да се премести при него и да заживеят заедно, но тя отказа. Така отношенията между двамата охладняха, Ангел прекрати връзката им и дори си взе колата, която й бе подарил. Красавицата обаче не страда дълго и бързо скочи в обятията на младия Минев, с когото вече е законно семейство.

Още по темата: общо новини по темата: 5829
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: