Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Лео Бианки стяга сватба
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:01 / 14.07.2023Коментари (0)507
©
Лео Бианки изненада феновете си с нова песен и видеоклип към нея. Парчето носи името Аmami Аncora и е на италиански език с български субтитри. Песента е много лична за Бианки и е посветена на семейството му и по-специално на неговата любима Лучия.

Проект

"Направих тази песен в най-тежкия си период. Първо претърпях операция на крака, а след това имаха съмнения, че съм болен от рак. За щастие накрая се оказа, че просто имам хроничен гастрит, но минах през истински ад“, откровен е Лео. В този период вечно усмихнатият кулинар изпада в голяма депресия и само Лучия и децата успяват да го измъкнат и да му дадат сили да продължи напред. "Именно затова песента е за любовта, която ни помага в най-трудните моменти и ни е спасителен пояс в подобни ситуации“, допълва Бианки. Парчето вече се радва на голям зрителски интерес в онлайн пространството, което още веднъж показва, че изстраданите песни най-много докосват публиката.

Сватба

Любовта им с Лучия ще бъде и узаконена, стана ясно преди дни в предаването "На кафе“ по NOVA. Сватбата ще бъде на 06.07.2024 г. “Избрахме си тази дата, за да е хем лято, но и да не е най-голямата горещина. Също така и да не е отпускарския август, за да може приятелите да присъстват. Сватбата ще бъде в Италия. На много красиво място - като замък, близо до нашия град", разказва бъдещият младоженец. Мястото е избрано, но тоалетите все още не са. "Има време, не сме гледали за тоалети. Пращат ми предложения от различни брандове, но истината е, че това е веднъж в живота и не искам да взема нещо, за да рекламирам, а да избера това, което аз искам и съм си представял. Само знам, че няма да съм в черно“, допълва още Лео.

Деца

До този брак се стига не защото Лучия и Лео го искат, а заради близнаците им - Николо и Матиа. Когато били във втори клас, прибрали се един ден от училище и казали, че на всички деца родителите са женени, само те не са и защо не се оженят и така го решават. Първоначално Лео е искал да й предложи на концерт на Ерос Рамацоти у нас, но след като той му отказва, Бианки го прави в Италия на сцената на театъра в родния му град Анкора. С днешна дата малките са изключително щастливи, че мама и тате ще вдигнат сватба. Близнаците съвсем скоро ще направят 10 години и по цял ден да заети с училище.

"Учат усилено и английски. Макар да са близнаци са много различни. Единият ходи на плуване, другият на футбол. Единият свири на пиано, другият на китара. Никога не искат да правят едно и също нещо. Когато става дума за игри, също са различни. Матиа предпочита очилата, които те пренасят във виртуален свят, а Николо Фифа“, смее се Лео. Матиа се изявява и като тик-токър. Често показва на баща си как монтира видео, колко гледания има и т.н. Има и една много интересна способност. Преди му казват известна личност и той веднага казва дата на раждане и място. А сега е в период на знамена на държави.

"Само му казват държавата и той веднага казва знамето. Николо е по по-сериозните неща. Той самият е такъв като характер“, казва още Бианки. Двамата с Лучия се опитват да си поделят грижите за близнаците. Но в момента Лео прекарва повече време с тях.

Отвори нови ресторанти в София и Лозенец

Освен с лично щастие Бианки спокойно може да се похвали и с професионална реализация. Съвсем наскоро той отвори нов ресторант в сърцето на София, а голяма част от родните звезди вече са му редовни клиенти.

Лятото ще прекарат с няколко разходки до Лозенец, където освен че имат къща, вече стопанисва и заведение на плажа. "Много приятно място, всеки, които идва към морето, да се чувства поканен“, казва Бианки. В средата на август Лео и семейството му ще си откраднат малко свободно време и ще отидат до Италия. "Искаме децата да се видят с бабите и дядовците и да си отделим малко време за нас“, завършва усмихнатият кулинар, пише "Телеграф".

Още по темата: общо новини по темата: 5830
06.05.2024 »
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: