Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
И зрители, и Мария Силвестър сериозно подлъгани
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:43 / 10.07.2023Коментари (0)299
© Facebook
bTV направи много груб гаф в опит да се похвали с невярна информация. Телевизията си измисли заслуга, каквато реално не съществува, а именно – че е първата в Източна Европа, която е сложила жена за водещ на шоуто "Стани богат". Това е Мария Силвестър. Зрители веднага контрираха, че румънците са заложили на жена още преди 5 години. От bTV обаче не само, че не се извиниха за лъжата, а и я разпространиха през своя национален ефир миналата неделя. 

"Опитват се да правят сензация, а не са си направили труда да потърсят нещо в Гугъл, което се открива на 5-тата минута!" Този зрителски коментар се чете на официалната фейсбук страница на шоуто "Стани богат" наред с много други остри реакции на възмущение от опита bTV да се рекламира.

В последните седмици телевизията бавно си връща изгубения през пролетта неделен рейтинг, благодарение на специални благотворителни издания на "Стани богат". Всяка седмица има нов водещ, а миналата това беше Мария Силвестър.

Няколко дни преди ефир беше обявено: "Тя е първата дама в историята на "Стани богат“ в цяла Източна Европа, която заема почетното място". "В грешка сте. Сезон 2018-2019 в Румъния се води от жена"; "Не е вярно, че е първата жена – в Румъния бе първата жена водеща в "Стани богат"!", ядосаха се много фенове на играта.

Справка на "Уикенд" показа, че действително румънците са ни изпреварили и то с много. Първата жена-водещ на "Стани богат" в Източна Европа се казва Тео Трандафир. Това е популярна в северната ни съседка журналистка, която от години е звезда на малкия екран от другата страна на Дунава.

Известна е за феновете си като Тео, което вероятно е прозвучало по мъжки на родните телевизионери, които не са си направили труда да проверят фактите, преди да ги обявят в национален ефир. Цялото име на румънката обаче е женско и то не само в Румъния, а и у нас – Теодора. В интернет е пълно с нейни снимки в студиото на "Стани богат" и май само хората, които работят в родния вариант на шоуто, не са ги открили.

Странно е, че дори след като зрителите откриха истината за първата водеща на предаването в Източна Европа и услужливо я публикуваха на официалната страница на предаването, от телевизията продължиха да поддържат версията си, че първа е Мария Силвестър. 

Самата Мария също се хвали с това в предаването, което върви на запис и беше излъчено в неделя. Ясно е, че това й е било заложено по сценарий. Но не е ясно защо екипът не се е задействал да изреже тази част от записа, след като още в петък на официалната страница на предаването зрителите обясниха, че новината е фалшива.

Още по темата: общо новини по темата: 5829
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Алексей Навални почина
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: