Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Стана ясна причината за тази звездна раздяла
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:32 / 26.06.2023Коментари (0)235
©
Ромът с меден глас Меди и плеймейтката Моника Валериева отново са разделени, но този път най-вероятно ще е завинаги. Певецът и дупничанката вече не се следват взаимно от социалните мрежи, както и са изтрили всичките си общи снимки, които ни показваха колко много се обичат. Причината за разлъката е изневяра, но не от страна на бръмчалката, а заради слабия ангел на актуалния циганин, научи "Уикенд".

Ромът с гореща кръв бил изловен от Моника, че й е кръшнал с популярна моделка. Двамата са се разделили преди десетина дни, като силиконката вдигнала огромен скандал на изпроводяк. Моника била много наранена от предателството на любимия си, който не й кръшка за първи път. По време на цялата им връзка той не спирал да има паралелни срещи с други хубавици. В момента Меди се наслаждава на свободата си и според мълвата почти всяка вечер се радва на различна нежна компания. Валериева също се втурна да обикаля баровете, като така се стреми да забрави неверника.

Близки до дупничанката издават, че тя е била много влюбена в Меди и за първи път на нея й изневеряват, а не тя на половинката си. Особено много я засегнали думите на циганина, които той бил казал пред техни общи приятели:

"Моника е готино момиче, но много хлътна по мен, а на мен ми се живее! Пък и тя е много дърта за мен - ако ще имам сериозна връзка, ще е с младо момиче, а не с лелка!". Моника Валериева всъщност е с едва 5 години по-възрастна от Меди – тя е на 34, а той – на 29.

"На всеки му се връща. Моника ходеше с женени и обвързани мъже, на други им изневеряваше и не й пукаше, защото не влагаше никакви чувства. Сега се влюби и един циганин, макар и звезда, я направи за смях с изневери" – коментират в шоу средите.

Карен на Златка също е сред опарените от изневерите на Моника Валериева. Двамата имаха връзка преди години, като мургавелкото се раздаваше за силиконката, но тя не го оцени и редовно му слагаше рога. Двамата се разделиха, като Карен се залюби със Златка, а Моника - с Меди.

Дупничанката дори си татуира името на гласовития ром на тялото си. След краха на любовната им връзка ще й се наложи да премахне рисунката. Това не е първата раздяла на бившите влюбени, които до този момент поне 4 пъти в последната година са се разделяли.

Общите им приятели не им предричат светло бъдеще и предполагат, че това е финалната им раздяла. Самата Валериева често споделяше снимки на красиви деца и признаваше, че вече иска да има свое семейство и наследници. Уви, Мехдем Гогов, както е истинското име на певеца, разби на пух й прах плановете на кака си Моника.

Още по темата: общо новини по темата: 5829
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: