Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Гала водила предаването "На кафе" с включени системи
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 07:20 / 19.06.2023Коментари (0)261
©
Миналата седмица Гала си позволи да отсъства един ден от ефир и зрителите на предаването "На кафе" веднага се зачудиха дали е добре. Оказа се, че блондинката е имала лични ангажименти и за щастие не е болна. Плевенчанката се радва на дългогодишна телевизионна кариера и броени пъти е излизала в болничен. Случвало се е дори да води на системи само и само да е на екран. 

"Много дисциплиниран човек съм. Ставам всяка сутрин в 5,30 ч, за да мога навреме да стигна в студиото. Към 18 ч. получавам сценария за следващия ден и трябва да се подготвя. Никъде не ходя през седмицата, много рядко се случва да отида, ако пиарите настояват да присъствам на светско събитие или близък човек има празник. Петък и събота са дните, в които си позволявам да разпускам. Пътите, в които съм отсъствала от работа, се броят на пръстите на едната ръка. Не отидоха на работа, когато дъщеря ми беше малка и се разболя от шарка, После и аз се разболях. Когато се заразих с Ковид-19 пък водих предаването дистанционно от дома си", връща лентата на спомените блондинката.

Още преди времето на коронавируса, Гала се е появявала в ефир и на системи. Така се случило, че получила бъбречна криза малко преди началото на предаването. Даже гостите вече били в студиото. Наложило се екип на спешна помощ да пристигне и да й включи обезболяващи венозно.

"Главната редакторка беше възхитена и ми каза: "Много съм доволна, никой досега не се е появявал на екран със системи", смее се блондинката.

Тя е категорична, че ще остане вярна на Нова тв докрай и не би се преместила в друга медия. Случвало се е да й предлагат повече пари, но плевенчанката досега е отказвала всички примамливи оферти. Гала е категорична, че предаването "На кафе" е най-голямата й професионална любов и се радва, че е успяла да се задържи толкова години в ефир.

Блондинката е завършила педагогика и детска психология във Великотърновския университет. На младини е била и модел, но за кратко. Телевизионната ѝ кариера стартира в шоу "Невада", където е момиче на късмета. След това става водеща на няколко предавания: "Топмодел Зодиак", "Фамилия топ шоу" и  "Мис Столверк".

На 9 октомври 2000 г. Гала започва работа в Нова телевизия като водеща на сутрешното предаване "На кафе" То се задържа на екран пет години, но спира да се излъчва в края на юли 2005 г. В началото на същата година звездата започва да води "Имаш поща". През есента на 2007 година става лице и на шоуто "Пълна промяна". На 16 февруари 2009 г. "На кафе" е отново влиза в програмата на Нова телевизия, където остава и до днес. В сутрешния ефир то продължава да се излъчва от понеделник до петък от 9,30 часа.

Гала е признавала, че най-голямото предизвикателство за нея в професионален план е свързано с временното спиране на "На кафе". В личен аспект пък най-силните й тревоги са свързани със здравето на дъщеря й. Плевенчанката неведнъж е говорила за операцията, която наследницата й е претърпяла, пише HotArena.

Мари страда oт pядĸa бoлecт нa cтaвитe, заради която преди 7 години се подлага на сложна операция. Хирургичната интервенция се налага заради болки в рамото. Тя продължава няколко часа и изправя на нокти водещата.

"Oпepaциятa бeшe дocтa тeжĸa, зaщoтo Mapи има cлaбocт нa cъeдинитeлнaтa тъĸaн. B cлyчaя oпepиpaxa paмeннaтa й cтaвa, ĸoятo пo пpинцип имa нaй-мнoгo движeниe в чoвeшĸoтo тялo", paзĸaзвaла е звездата за проблемите на наследницата си. Възстановяването не преминава лесно, но за щастие, с днешна дата Мари вече е добре.

Що се отнася до любовния живот, Гала отдавна е разведена с бащата на щерка си – бизнесмена Константин Будев. 56-годишната блондинка винаги е твърдяла, че настоящият й мъж Стефан е най-голямата й любов. С него заедно повече от 10 лета и са преминали през много хубави и лоши моменти. Макар че нямат брак, те се чувстват като семейство и са си обещали да са заедно във всичко.

Стефан има дъщеря в тийнейджърска възраст от първата си съпруга, но така и не поиска още едно дете. "Имам друго виждане за живота. Ако имах 2-3 деца, щях да разпилея силите и енергията си, а не желая това да се случва!", споделял е партньорът на Гала.

Николов е доста по-млад от водещата и тя редовно се подлага на всевъзможни разкрасителни процедури, за да изглежда добре за него. Блондинката редовно опъва бръчките по лицето си с ботокс и филъри. Не може да се отрече, че за годините си наистина изглежда много добре. Зрителите също го забелязват.

Още по темата: общо новини по темата: 5829
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Алексей Навални почина
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: