Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мария Илиева все по-красива и женствена с годините
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 22:38 / 18.06.2023Коментари (0)230
© Facebook
Мария Илиева е на 45 години, но изглежда доста по-млада. През последните месеци тя е отслабнала и се е разхубавила. Майката на 2 деца изглежда чудесно и се стяга за важен ангажимент наесен. Тя ще бъде треньор в десетия юбилеен сезон на "Гласът на България". "Много съм щастлива! Очаква ни страхотен сезон на шоуто!", доволна е звездата. 

Заради предстоящата телевизионна изява Мария е положила старание и видимо се е вталила, но не без помощта на специалистите по естетична медицина. Изпълнителката е рекламно лице на популярна софийска клиника и си прави разкрасителни процедури на аванта. Всички интервенции, на които се подлага, се отразяват много добре на външния й вид. Илиева не само топи мазнините с най-модерните уреди, но опъва и бръчки. Поради тази причина изглежда добре дори и без грим. Неотдавна брюнетката пусна в мрежата своя снимка без макиаж и почитателите й я оцениха положително.

"Откакто дадох живот на моята прекрасна дъщеря София, често получавам въпроси от вас какво правя, за да вляза във форма. Има жени, които изглеждат перфектно няколко месеца след раждане. Е, аз не бях от тях. Коставаше ми доста усилия и дисциплина, за да напредвам бавно, но сигурно. В основата на моите резултати неизменно стои нисковъглехидратен хранителен режим, движение, много вода (2-3 литра на ден) и непримирим ентусиазъм. Това обаче невинаги е достатъчно", разказвала е Мария. Тя не крие, че се е подложила на серия от интервенции за стягане на тялото и намаляване на обиколките, но без скалпел.

Освен бебето София, Мария има и по-голям син на име Александър от предишна връзка. Тя роди двете си деца в по-зряла възраст, когато вталяването не е толкова лесно, но с воля и упоритост успя да постигне така желаните резултати. Въпреки че стана майка малко преди да навърши 40, тя не съветва жените да чакат до последно, пише HotArena.

"Бях на 39, когато забременях за първи път. Спрямо общоприетите критерии, това си е доста късно. Смятам, че не бива много да се разчита и да се чака последния момент, но така се случиха нещата при мен. Не е било заради страх или притеснение, не е било и конфликт между кариерата и личния ми живот", откровена е певицата.

Изпълнителката на хита "Видимо доволни" е категорична, актуалният й мъж Александър Междуречки също е причина за сияйния й външен вид. Любовта й давала крила и я карала да се чувства на седмото небе. Точно когато била най-разочарованата от силния пол и твърдо решена да остане самотна майка, Илиева срещнала настоящия си партньор, който е със 7 години по-млад от нея и е наследник на богата фамилия. Илиева многократно е споделяла, че в негово лице е намерила своя идеал.

Освен че се грижи за децата си, звездата не е загърбила и кариерата. Тя се върна на сцената почти веднага след раждането дъщеря си, опитвайки се да съчетава родителството и най-голямата си страст – музиката. Мария винаги е била суетна и се е стараела да изглежда добре не само заради мъжа си, но и от уважение към почитателите си.

"Целия си съзнателен живот съм прекарала на сцената. Когато си под светлините на прожекторите, трябва да се стараеш и за визията си. Не мога да си позволя да неглижирам външния си вид", категорична е Мария.

Преди време се появиха слухове, че звездата си е слагала силикон в бюста, но тогава се оказа, че просто е бременна и затова деколтето й е набъбнало. Певицата не отрича пластичната хирургия и казва, че някой ден може и да се подложи на разкрасителна операция, но по думите й в момента нямала нужда. За вталяването си тя разчитала на неинвазивните методи, които на включвали лягане под ножа.

Още по темата: общо новини по темата: 5829
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Олиото стигна цената на зехтина
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: