Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Евгени Минчев: Сърчаджиева, в коя механа работиш?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:24 / 11.06.2023Коментари (15)386
©
Алма дайте да си говорим открито... Тук кичът е подвел двамата изпълнители с дяволски замах. Алма носи очила, твърде далеч от добрия вкус, те са посипани с всевъзможни утежнения, които спокойно можеха да си седят в някоя кутия за ибришими и мъниста. Пошло и грозновато в моите очи е и деколтето, върху което са нанесени перлички, каквито съм виждал на сватбени торти. Прическата е ранна Жана Бегердорф и късна Петя Буюклиева. Миро може да се раздели за малко с това сако, поне докато Джорджано запише новия си клип с него, а след това го превърнат в кресло за новия кабинет на Милко Калайджиев. Прическата, брат, малко куца, а очилата слагат моден кръст дори на кръстчето около вратлето. Предписвам две седмици четене на модни списания и една седмица на седмицата на модата в Лондон. Е, може и една седмица на гости у нас, макар че и това е било... някога преди. Това пише лорд Евгени Минчев в рубриката си "ТелеГаф".

Сърчаджиева, в коя механа работиш, да мина

В ушите ми звучи "Учителко, целувам ти ръка“, докато съзерцавам Сашка и роклето й. Тук няма никакво оправдание, освен ако не е започнала почасова работа в някоя механа. Различавам елементи от котленска черга, както и някои неясни мексикански мотиви. Бакърено-кафеникавата гама е така скучна, че ми дава идея как да си боядисам оградата на градината. Гаджето се провиква, че сме нямали градина, то, така да се каже, още по-добре, защото той щеше да я колундрисва. Сърчаджиева може да бъде много по-наСърчаджиева в модно отношение. По моите изчисления тя трябва да е зодия Близнаци, но то и Нешка Робева е такава, тоест няма изненади в естетическото съвпадение.

Дара Екимова, вземи се в ръце

Дара, вземи си модните дарове. Отишла си твърде далеч в сценичните предизвикателства, а пропастта е ей къде. Не искам да се налага някой да те вади от там, пътят към възстановяване на добрия вкус е твърде дълъг. Ето, вижте - ботушите ни отвеждат някъде в Мексико, докато коженото яке дърпа в друга посока - тази на сериал за пилоти, без пилотите. Дара нецелесъобразно съчетава грубата кожа с копринените или сатенени панталонки, които по размер, цвят и кройка нямат никакво място там. Съкън, не казвам, че трябва да ги свали моментално, но поне да ги смени при случай. Облото деколте разкрива малка гледка, но панталонките разкриват огромна. Човек трябва да се замисли малко кое по-напред да покаже, и то не наведнъж, моля. На вниманието на Ива Екимова - препоръчвам повече естетически контрол.

Керана си "лае“, роклята си върви

Зелена текстилна вада се стича върху певицата и допуска разнообразни сравнения, които няма да спомена, бивайки кавалер. Но нито цветът, нито модата, нито кройката ме вдъхновяват, освен да въздъхна дълбоко. Гаджето ми прави опит да ме развесели, като пита дали това момиче не участва във филм за извънземни. Креснах му на немски и той си пусна Соня Немска. Керана като една от космонавтите наистина има извънземно излъчване само че не в онзи комплиментарен смисъл. Не искам да кажа, че е родственица на зелените човечета, но да се озелениш от глава до пети, особено пети, петимен бях да не бях виждал това. 

Кралски модни послания от Лондон

Световен балетист и звезда на кралската опера и балет Фернандо Монтанио блесна в частен клуб Mosimann’s с елегантно облекло. Бяло и винено се съчетават красиво в този стил, в който участва и сребърна брошка – българска роза. Кралският биограф лейди Колин Кембъл разнообразява околната среда с копринена рокля в резеда. Украсена с брошка и стари семейни бижута, роклята вибрира красиво в пространството, в което се намира и бизнесдамата Ребека Риофрио. Председателката на британското парламентарно общество за мода, изкуство и спорт е избрала за появата си фрапантно червено кадифе, съчетано с прическа и бижута по най-висша мода

Още по темата: общо новини по темата: 5829
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 15.06.2023 г.
0
 
 
Тоя долен плазмодий, Пазарджишки п...л не трябва въобще да се показва дори и да пише. Лорд на тоалетните .
Aнонимен
на 14.06.2023 г.
0
 
 
ЕЙ ПЕ..Л ПРОСТ,ЛАЙНАР,АКО ОЩЕ ЕДИН ПЪТ СЕ ПОДИГРАЕШ С АЛЕКСАНДРА ЩЕ ТЕ НАМЕТЯ И ЩЕ ТИ ПРЪСНА ТИКВАТА,СКРИЙ СР ХУБАВО РАЗБРА ЛИ Г.Й СМОТСН???..
Aнонимен
на 13.06.2023 г.
0
 
 
Ток смотан геи - Евгени Минцхев засхто не се скрие в дупката си и да не се прави на остроумен! Тои прилуцха на палкцхо,кадето и да го видк, схе ми говори за мода и схе коментира хората! К, касх, бе!
Aнонимен
на 13.06.2023 г.
0
 
 
От пъстри папагали мнение не искаме!
Aнонимен
на 13.06.2023 г.
0
 
 
Ватманке, разкара се
Aнонимен
на 12.06.2023 г.
0
 
 
Аман от известни пе****си!Тоя смешник да се скрие някъде,кой е че да критикува постоянно?Но ние сме виновни че търпим такива извратеняци.
Aнонимен
на 12.06.2023 г.
0
 
 
Ватмане,ти в кой бардак работиш? Това е вече върхът на пропадналото общество, когато селския пе*ал казва как някой да се облича или как да живеят нормалните хора! Да те е страх да си нормален в тази държава! В България " лордове" - Няма! Отивай от "другата" страна на Ла Манша - " шофьори"!
Aнонимен
на 11.06.2023 г.
0
 
 
Кой го произведе "лорд"тоя??С вечното кравешко лайно на главата!
Aнонимен
на 11.06.2023 г.
0
 
 
Ама наистина кой определя кой как да, се облича и държи и и какво лошо има.. кой пък е лорд Минчев.. Я се осъзнай.. От къде идваш и накъде отиваш
Aнонимен
на 11.06.2023 г.
0
 
 
Ало Романо английското ватманопедалче,ти с кого се е*аваш,изродче долно ти връхчето на сладоледа ли си или на а..то горната кора,ако на верщен!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Природни стихии
Изчезна 12-годишно дете от Перник
Катастрофи в България
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: