Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Алекс Богданска се изложи, ръси глупост след глупост
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:00 / 21.05.2023Коментари (1)281
©
Само за две минути Александра Богданска успя да изговори куп глупости в новия си влог, сниман на италианския остров Сицилия, който посети, за да участва във фотосесия за известна марка бански костюми. Благоевградската красавица срази голяма част от последователите си, щом реши да ги обогати с интересна информация, пълна с неточности. 

Учудващо как 29-годишната моделка е успяла да стигне до Сицилия, без да разбере, че е остров, а не град, както обяви във видеото си. Чудно и как се е разходила в град Таормина, мислейки го за Таорино. Градчето е много известно, информира Алекс, с архитектурата си. Има и гледка към вулкана Етна, което е вярно, но се отнася за град Таормина, в който Алекс всъщност е била и даже е пила на кафе в заведение на "китното площадче". Във влога си тя заля последователите си с любопитни факти, макар и неверни, като например този, че в Таорино е сниман филмът "Белият лотос". Всички знаят, че е сериал и в сицилианския град Таормина е сниман вторият му сезон, така че объркване сред последователите й нямаше.

"Какво разбрах и какво не успях да видя, и какво видях през тези два дни и половина, през които бях в Сицилия – градът на италианската мафия, наричана още Коза Ностра. Даже има източници, че и до ден днешен съществува тази мафиотска организация. С какъв ведър тон го казвам това", възкликна Алекс с широка усмивка в края на видеото си, когато реши да обогати почиталите си с полезна и интересна информация. Не й се получи съвсем, но пък никой не й се разсърди. Вместо това в коментарите си последователите й я хвалеха колко е красива, позитивна и енергична. Даже тези, които решиха да я поправят, го направиха с благост и добронамереност.

Повечето не обърнаха внимание на глупостите, които ръси в клипчето. Като например, бисера за романа "Кръстникът" на американския писател от италиански произход Марио Пузо.

"Има село, което се казва Корлеоне. Да, дон Корлеоне, "Кръстникът". Франсис Форд Копола е написал романа, вдъхновен от това място, както и много други села. Оскар Уайлд са идвали в Таорино. Ги дьо Мопасан. Всички тези известни личности са се вдъхновявали от тези географски ширини. Дано и аз така, аджеба, получа едно вдъхновение – веднъж, ама силно, ми е достатъчно, нали?", нареждаше Алекс. Не е ясно защо употреби множествено число, но писателят Оскар Уайлд действително е идвал тук, както и му Ги дьо Мопасан.

 

Облепи колата си с тиксо

На Богданска хич не й върви тези дни, защото й влияел ретроградният Меркурий. Затова и тя не била особено сръчна и всичко се разваляло в ръцете й, предимно техника. Даже си счупила колата.

"Минах през един бордюр и ето вижте как този калник, който е изнесен леко напред на моята кола, се отчупи", сподели Алекс. Облепила го с тиксо, за да не го изгуби по пътя. "Не знам дали беше най-добрата идея, защото сега според мен при разлепянето боята може да пострада, особено ако слънцето напече още по-силно", въздъхна Богданска Алекс и допълни, че ще се консултира със застрахователите си какво може да се направи за възстановяването на колата й.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Интересно ли? Че тя винаги си е била такава!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: