Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Гала: Стефан ме спаси от многогодишен тормоз
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:49 / 25.04.2023Коментари (0)280
©
Стефан, мъжът на Гала, стана на 46 години в новата им къща край язовир "Искър" по празниците. Вече със сребро в косата и брадата, той е 11 години по-млад от водещата на "На кафе", която стана на 56 през февруари. И двамата имат един провален брак зад гърба си.

"Ама че ден! За пръв път ми се случва Великден и рожден ден да съвпаднат... 46 години днес! Тялото ми вече играе второ полувреме, а разсъдъкът ми си е до тъч линията и чака някакъв удобен момент. Да блесне, да се прояви, да се разрази, това чакане убива.

Имам усещането, че наблюдаваме живота си отстрани и го живеем само понякога. През повечето време само присъстваме... Но разбира се, може и да греша“, философстваше Стефан на личния си празник.

Той се жени за първата си съпруг Росица през 2005 г., когато тя вече е бременна с дъщеричката Никол. Момиченцето идва на бял свят през ноември, но семейството оцелява едва седем месеца след щастливото събитие. Пред 2006 година Стефан и Гала се срещат, а както водещата обича да натъртва: "Това не бе любов от пръв поглед".

По онова време младият татко има бизнес с телефони и дори не може да предположи, че някога ще изгрее в национален ефир. Двамата се запознават заради неправилно изпратен есемес.

"Бяхме на вечеря със семейство Халваджиян. Погледнах го и отговорих, че не е за мен", обяснява водещата. Стефан не крие, че есемесът е бил за друга жена и допуснал случайна грешка. Двамата си писали месеци наред, минали са през приятелско споделяне, после се появил и флиртът.

"Когато се видяхме, вече го бях харесала, той пише много грамотно. Ако реши да каже истината, той я казва директно", спомня си най-дългогодишната водеща в национален ефир.

През юли 2006 г. Стефан напуска семейното жилище, бизнесът с телефони също замира след раздялата на фамилията. Той започва да търгува с електромобили, но и тази дейност не му носи късмет, а после се пробва като играч на покер. В момента се представя като производител на мед.

"Бях женен само 6 месеца, но после се развеждах цели три години“, споделя Стефан.

Бившата му жена вече има друго семейство. Дъщеря му Никол често гостува на татко си и новото му семейство, а двете с щерката на Гала Мари се разбират добре, въпреки възрастовата разлика: "Истината е, че Стефан е моят спасител. Срещнахме се в много повратен момент от живота ми. Със съпруга ми Константин живеехме заедно почти 3 години, след като разводът ни вече бе факт. През това време имахме сериозни кризи и скандали, но все пак не поемахме по различни пътища. Константин е много убедителен и винаги прекрасно успяваше да ми вмени чувство за вина. Умееше като никой друг да ме потиска и да ме убеждава, че сама никога няма да се справя с живота. Много е страшно да преживееш физическо насилие. Не ми се е случвало и не го пожелавам на никого. Психическият тормоз обаче е някак по-последователен и брутален.

Така започваш да живееш с различна представа за себе си. Превръщаш се в личността, която виждаш в очите на човека до теб. Губиш от самочувствието си, от женствеността си, от сексуалността си. Изобщо губиш играта. Много е трудно да излезеш от такава ситуация, ако нямаш някаква подкрепа. Тогава получих съобщение от Стефан и, макар да е нетипично за мен, отговорих", с блясък в очите си спомня Гала.

По нейните думи тя никога не е изневерявала на Константин, докато той е имал многократни авантюри с други жени.

"Цели 11 години дори не съм си помисляла да флиртувам с някой мъж. Сега си давам сметка, че за да започна връзка със Стефан, явно съм била безкрайно самотна. Наистина бях неудовлетворена в тази връзка. Имах елементарна нужда от внимание като всяка жена. Сега съм щастлива и имам само един сериозен проблем. Силно вярваща християнка съм и се терзаех, че съгрешавам в очите на Господ заради връзката ми със Стефан", изповядва се тв водещата.

Другата голяма мъка на Гала е, че не успява да дари своя любим с дете. С времето и с трупането на неуспешни опити водещата се отказва от тази мечта и се концентрира изцяло върху кариерата си, заради която така или иначе лишава през годините дъщеря си от повече внимание, пише HotArena.

"Срам ме е, но не съм изпратила Мари за ръка на нито един първи учебен ден. Надявам се, че ще бъда до нея в още по-важни моменти от живота на една жена", категорична е Гала.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
Земетресения в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: