Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Феноменални имитации в последния епизод на "Капките"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 06:49 / 24.04.2023Коментари (0)406
Страхотни имитации на участниците в последния епизод на "Като две капки вода" по Nova, видя Plovdiv24.bg. Вечерта беше посветена на българските дуети, която беше изпълнена с феноменални изпълнения и любими български звезди на сцената.

Победители безапелационно станаха Димо и Ралица, чието изпълнение беше последно за вечерта, но първо в класацията. Те бяха част от любима българска група “Фамилия Тоника" и влязоха в образите на обичаните певци Драго и Ваня Костова.

Първа на сцената беше Яна Маринова, която беше придружена от българския дует Благовест и Светослав Аргирови. Тя влезе в кожата на обичаната от всички певица с издадени феноменалният брой от 27 албума - Росица Кирилова!

Дара Екимова имаше трудната задача да се превъплъти в мъж! И не в кой да е, а една от най-ярките звезди на българската поп музика - Георги Христов, а в дует с нея пя “жената на всички времена" Петя Буюклиева!

Христо Гърбов се превърна в една от най-новите сензации на българската сцена, а именно ALMA! Заедно с него на сцената излезе самият Миро и заедно изпяха песента, превзела музикалните класации през изминалата 2022 година - “Повече".

Тома излезе под прожекторите като Миро и то пред неговите очи! Към него се присъедини Анелия, която добре познава сцената на Капките, защото самата тя беше специалният десети участник в миналия сезон. Те изпяха нежната балада “Завинаги", която Тома и Анелия ще изпълнят сега за вас!

Христо Петков сложи слънчевите очила на Стенли и запя заедно с Любо Киров! Песента “Където няма време" е техен съвместен проект заедно с актьора Христо Мутафчиев и е вдъхновена от документален филм, посветен на тримата актьори.

Водачът във временното класране Владо Михайлов се превърна в Любо Киров, а до него беше певицата с чаровна усмивка и феноменален глас - Михаела Маринова! Те изпяха eднa oт нaй-ĸpacивитe любoвни пecни oт peпepтoapa нa Любo – "Moгa“ , включена и в дебютния албум на Михаела.

Победителката от предишното шоу – Кали влезе в образа на горещата поп-фолк дива Галена! Тя донесе лятно настроение и разказа едни “Красиви лъжи" в компанията на един от най-нашумелите български изпълнители - Криско!

“Всяка година по същото време" Орлин Павлов партнира на Керана! Тя влезе в обувките на нежната певица с красив глас и запомняща се усмивка - Белослава.

Още по темата: общо новини по темата: 5827
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Парламентарни избори 2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: