Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мика Зайкова опроверга слух за Димитър Рачков
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:31 / 13.04.2023Коментари (0)1352
©
Невъзможно е да не се съм се явила на участие в негово предаване, без да го предупредя, казва бившата депутатка

"Нямам спомен да съм канена в предаване на Димитър Рачков и да не съм се явила." Това обяви Мика Зайкова. Тя направи този коментар по повод публикувани в много сайтове твърдения, че дългогодишната експертка в социалното министерство била "вързала тенекия" на популярния тв водещ и дори не му се извинила, че в уречения ден и час липсва в тв студиото.

"Кога може да е било това? Сигурно отдавна, преди две-три години", недоумява Зайкова. За вестника тя каза още, че "изобщо не е в нейния стил" да върши такива неща. "Първо, едва ли съм много подходяща за тематиката на шоуто на Рачков. Но е абсолютно невъзможно да е съглася да участвам и след това да не предупредя, ако по някаква причина съм възпрепятствана. И то да го направя не в последния момент", категорична е най-възрастната народна представителка в новата история на България. Мика Зайкова възнамерява в личен разговор с шоумена да разбере откъде тръгва тази невярна според нея информация. Зайкова благодари на "България Днес", че е предупредена за въпросните писания, тъй като "е вече човек на години и такива твърдения се отразяват на здравето й".

 

"Винаги съм била коректна с всички медии. А и толкова често са ме канили, едва ли щяха да го правят, ако създавах подобни проблеми", подчерта ексслужителката на КТ "Подкрепа".

Мика Зайкова допълни за вестника, че няма намерение да съди тиражиралите този слух, но държи да не се спекулира с доброто й име и репутацията й на човек, който цени и спазва стриктно точността в професионалните и личните отношения.

Димитър Рачков също изложи пред "България Днес" своята версия как в някои БГ медии е изплувала тази пишман сензация.

"Няма проблем, всичко е точно", гласеше неговият коментар. Топкомикът обаче нито отрече, нито призна сърдит ли е наистина на бившата депутатка на Слави, че не се извинила, както се твърди в писанията, за неявяването си в негово предаване.

"Аз много обичам и уважавам Мика Зайкова! Ще се разберем помежду си", сподели още Рачков. По думите му "у нас се публикуват неща, които в 99 процента на са верни." От уклончивите му отговори обаче не се разбира достоверна ли е информацията за "вързаната тенекия", или става въпрос за художествена измислица.

Междувременно се оказа, че в социалните мрежи не съществува човек на име Георги Стоевски, който според публикациите за "конфликта" между Зайкова и Рачков го е описал в своя профил във фейсбук и те само го цитират.

Спецове обаче са на мнение, че въпросният профил или вече е изтрит, или е създаден за алиби на разпространилите "информацията". Те пък твърдят, че неоткриваемият Георги Стоевски е качил в социалката си и други истории с известни българи. Предстои да видим отговаря ли това на истината.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: