Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Най-обичаната руска актриса навърши 44 години! Вика от "Кухня" е все така красива и вече майка на 3 деца
Автор: Цвети Христова 09:20 / 11.04.2023Коментари (0)280
Една от най-талантливите и обичани руски актриси Елена Подкаминская навърши 44 години на 10 април, научи Sofia24.bg. В България тя е позната на зрителите от сериала "Кухня". Родена е в семейство на музиканти на 10 април 1979 година в Москва. През 2001 година завършва театралния институт "Борис Щукин“ в класа на Александър Ширвиндт. От 2000 година Подкаминская е част от трупата на Московския сатиричен театър. През 2010 година ражда дъщеря си Полина.

Елена Подкаминская е най-известна с ролята си в сериала "Кухня“, в който се снима от 2012 до 2016 година. Избрана е за "Жена на годината“ от списание Glamour през 2013 година и за най-красива актриса на годината от Fashion people awards за 2014 година. През 2013 година Елена заедно с Андрей Карпов, стана победител в шоуто "Танци със звездите". На 1 май 2014 г. излиза игралният филм "Кухня в Париж". В момента тя може да се похвали с над 40 емблематични роли в киното и театъра. След "Кухня" тя игра и в популярните сериали "Пирогова" и "Жената на олигарха".

Около сериала "Кухня" се развихрят много коментари и слухове през годините. Подкаминская, която играе Вика се запазнава с Марк Богатирев в ролята на Максим Лавров на снимачната площадка. Между актьорите, които играят любовници във филма, пламва истинска романтика и извън снимачната площадка. Първоначално Марк и Елена не говорят и дори отричат връзката си, тъй като по това време актрисата е все още беше омъжена за съпруга си Александър Пляцев, а дъщеря й Полина е още много малка.

Чувствата към Богатирев обаче се оказаха толкова силни, че Подкаминская реши да напусне съпруга си и да вземе бебето със себе си. Актьорите се появиха на Московския филмов фестивал и изглеждаха доста щастливи в компанията един на друг. Както казаха членове на снимачния екип на телевизионния сериал "Кухня" , Елена и Марк се заинтересуваха един от друг от първите минути на запознанството си. Точно като героите на филма, те се потопиха стремглаво в нова връзка, която беше изпълнена не само с романтика, но и с емоционални кавги.

Влюбените се опитаха да игнорират многобройните клюки, които постоянно се появяват на страниците на таблоидната преса. Въпреки всички клюки и коментари на злобни критици, те бяха щастливи заедно. Въпреки това, след шест месеца връзка, двойката се раздели. Инициаторът затова беше Подкаминская. За Марк това беше голямо изпитание. Не е известно защо този съюз всъщност се разпадна. Имаше и слухове, че Елена очаква дете от Марк. Колеги на двойката предполагат, че актрисата е решила да прекъсне бременността, което шокирало нейния любим. Това се подкрепя от няколко фактора. Мнозина смятат, че именно абортът е причината за раздялата. Тогава актьорът изпадна в тежка депресия, от която дълго време не можеше да излезе. В разговор с репортери той не говори за причините за психо-емоционалното си състояние.

Богатирев само призна, че е загубил смисъла на живота. Елена Подкаминская от своя страна се посвети изцяло на работата и дори не помисли за бившия си любовник. Всичко това потвърждава версията, че в името на кариерата си актрисата се е отървала от неродено дете. Явно това е била причината за болезнената раздяла за Марк.

През 2017 г. актрисата все пак роди дъщеря Ева от втория си съпруг Денис Гушчин, а през 2020 г. на бял свят се появи и синът им Саша. В момента Подкаминская е много щастлива, че е майка на три деца.

"Елена Подкаминская и Вика от "Кухня“ нямат нищо общо като характери", твърди актрисата Елена Подкаминская, която се превърна в любимка на зрителите. Чаровната актриса превзе сърцата на феновете с ролята си на салонна управителка дълбоко влюбена в помощник-готвача на ресторант "Клод Моне“. Приказката им в сериала, търпи жестоки обрати, а в живота двамата отдавна не са двойка. За героинята си от сериала обаче Елена е категорична – с нея нямаме нищо общо! Красивата актриса в лентата играе сериозна, отговорна и зряла жена. В живота обаче се описва като щуро, непораснало момиче, което обича забавленията, купоните и най-вече… децата си.

"Аз съм ужасна домакиня, предпочитам да пазарувам с приятелки, отколкото да подреждам масата у дома. И определено предпочитам да ям в някой малък квартален ресторант, пред изискана гурме кухня“, добавя още звездата.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: