Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Нова драма в семейството на Анахид Тачева
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:46 / 02.02.2023Коментари (0)296
©
Житейските проблеми в семейството на тв легендата Анахид Тачева не спират. Говорителката ни напусна през миналия ноември, след като в последните няколко години страдаше от прогресивна деменция. Смъртта й се отразила изключително зле на голямата й дъщеря Теодора и нейния син Дейвид.

16-годишното момче имало буйно тийнейджърство. Заради лошия си успех в столичното училище, което посещава, се наложило да повтори девети клас, тъй като не успял да изкласи заедно със съучениците си. Дисциплината му не била добре и Дейвид не успявал да се адаптира към училищната среда. Ръководството на школото неведнъж разговаряло с майка му Теодора, но и тя не можела да овладее ситуацията.

Щерката на Тачева от брака й с покойния актьор Коста Цонев живее под един покрив само със сина си. Дейвид е плод на връзката й с 20-години по-възрастен от нея италианец, който година след раждането на детето изчезва и отказва да поеме отговорност за наследника си. Цонева има и 18-годишна шерка Мария от американски барабанист. Девойката отдавна живее при татко си в Ню Йорк, без да й липсва нищо. В продължение на 25 години Теодора се бе установила в Рим, но след като роди двете си деца и остана без работа, се прибра за постоянно в България. И тук обаче не успя да намери мечтаната реализация.

На 29 септември 2017 г. Теодора се натрови с коктейл от водка и успокоителни хапчета заради несподелена любов, след което изпадна в кома. Лекарите от "Пирогов" успяха да я спасят, но синът й беше взет от Агенцията за закрила на детето. Те прецениха, че тя не е в състояние да полага грижи за момчето, и той живя 3 месеца при приемно семейство. Тогава се наложи баба му Анахид да се прибере по спешност от Америка, защото беше единственият му роднина с права да се грижи за него.

Вероятно това е оставило сериозен отпечатък върху психиката на момчето и проблемното му поведение в момента се дължало на шоковите ситуации в детството му. Отсъствието на баща, опитът за самоубийство на майка му, животът при приемни родители и липсата на достатъчни финанси му нанесли сериозни травми.

В момента Дейвид и Теодора живеели в скромно жилище в покрайнините на София, след като Теодора продала наследствения си апартамент в елитния квартал "Лозенец", издават близки до семейството.

Доскоро тя нямала никакви доходи, но вече работела като продавачка в магазин за дрехи втора употреба. Преди време щерката на Анахид и Коста правеше японски масажи в столично студио, но не успя да си намери клиенти и се отказа от идеята за кариера в областта на рехабилитацията. За кратко работила като учителка по италиански, после в столичен колцентър, ходила и на интервю в голяма компания, но не я взели. Голямото й желание все още било да пее джаз в пиано барове, защото музиката е единствената й страст, нищо, че е с диплома от НАТФИЗ. Тя се пробва преди четири години и в "Гласът на България“, но и там не успя да стигне напред, пише "Ретро".

Още по темата: общо новини по темата: 5829
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Евроизбори 2024
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Застреляха Алексей Петров
Обвиниха Лена Бориславова във фалшификация на документи
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: