Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Нова драма в семейството на Анахид Тачева
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:46 / 02.02.2023Коментари (0)291
©
Житейските проблеми в семейството на тв легендата Анахид Тачева не спират. Говорителката ни напусна през миналия ноември, след като в последните няколко години страдаше от прогресивна деменция. Смъртта й се отразила изключително зле на голямата й дъщеря Теодора и нейния син Дейвид.

16-годишното момче имало буйно тийнейджърство. Заради лошия си успех в столичното училище, което посещава, се наложило да повтори девети клас, тъй като не успял да изкласи заедно със съучениците си. Дисциплината му не била добре и Дейвид не успявал да се адаптира към училищната среда. Ръководството на школото неведнъж разговаряло с майка му Теодора, но и тя не можела да овладее ситуацията.

Щерката на Тачева от брака й с покойния актьор Коста Цонев живее под един покрив само със сина си. Дейвид е плод на връзката й с 20-години по-възрастен от нея италианец, който година след раждането на детето изчезва и отказва да поеме отговорност за наследника си. Цонева има и 18-годишна шерка Мария от американски барабанист. Девойката отдавна живее при татко си в Ню Йорк, без да й липсва нищо. В продължение на 25 години Теодора се бе установила в Рим, но след като роди двете си деца и остана без работа, се прибра за постоянно в България. И тук обаче не успя да намери мечтаната реализация.

На 29 септември 2017 г. Теодора се натрови с коктейл от водка и успокоителни хапчета заради несподелена любов, след което изпадна в кома. Лекарите от "Пирогов" успяха да я спасят, но синът й беше взет от Агенцията за закрила на детето. Те прецениха, че тя не е в състояние да полага грижи за момчето, и той живя 3 месеца при приемно семейство. Тогава се наложи баба му Анахид да се прибере по спешност от Америка, защото беше единственият му роднина с права да се грижи за него.

Вероятно това е оставило сериозен отпечатък върху психиката на момчето и проблемното му поведение в момента се дължало на шоковите ситуации в детството му. Отсъствието на баща, опитът за самоубийство на майка му, животът при приемни родители и липсата на достатъчни финанси му нанесли сериозни травми.

В момента Дейвид и Теодора живеели в скромно жилище в покрайнините на София, след като Теодора продала наследствения си апартамент в елитния квартал "Лозенец", издават близки до семейството.

Доскоро тя нямала никакви доходи, но вече работела като продавачка в магазин за дрехи втора употреба. Преди време щерката на Анахид и Коста правеше японски масажи в столично студио, но не успя да си намери клиенти и се отказа от идеята за кариера в областта на рехабилитацията. За кратко работила като учителка по италиански, после в столичен колцентър, ходила и на интервю в голяма компания, но не я взели. Голямото й желание все още било да пее джаз в пиано барове, защото музиката е единствената й страст, нищо, че е с диплома от НАТФИЗ. Тя се пробва преди четири години и в "Гласът на България“, но и там не успя да стигне напред, пише "Ретро".

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Влизането на България в Шенген
Грипна епидемия обхвана страната
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: