Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мария Петрова си угажда в Барселона
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:56 / 01.02.2023Коментари (0)543
©
Трикратната световна шампионка по художествена гимнастика Мария Петрова тъне в лукс в Барселона. Втората съпруга на шефа на БФС Борислав Михайлов от известно време е в каталунската столица по служебни ангажименти, свързани със спорта.

Самата Мария споделя, че е отседнала в един от най-скъпите хотели в Барселона "Каса Фустер", който има уникална архитектура и е с пет звезди. Петрова изпълнява длъжността вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика, а освен това е и вицепрезидент на Техническия комитет към Световната федерация.

"Мечтай много, за да не си никога в реалността", съветва бившата гимнастичка и признава, че както винаги е на път. Мария намира време да отиде дори до плажа в Барселона. Любимият деликатес на Петрова се оказват морските рапани. Бившата гимнастичка обожава морските деликатеси, затова и паелята е сред задължителните ястия в менюто й.

Мария Петрова се е заела и с организирането на 60-ия юбилей на своя съпруг. Боби Михайлов ще посрещне големия си празник на 12 февруари. Засега не се издават повече подробности около честването, но е ясно, че бившият вратар ще покани много свои съотборници и приятели от средите на футбола.

"Ако можем да направим равенство спрямо медалите и успехите, които българските гимнастички са постигнали, тези 70 години са достатъчни, поне засега, в развитието на българската художествена гимнастика. Българките още със стъпването си на световната сцена показват, че са достойни за гордост със своя труд, любов и отделеност към художествената гимнастика. Те я издигнаха много нависоко. Направиха така, че в България да бъде един от най-популярните спортове за момичета и жени", гордее се Мария Петрова.

От 31 март до 2 април в столичната зала "Арена София" ще се проведе световната купа по художествена гимнастика. 67 индивидуални гимнастички и 16 ансамбъла от 51 държави вече са заявили участие. България ще участва с две индивидуални гимнастички и ансамбъл, като очакванията са за медали.

Още по темата: общо новини по темата: 5827
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
Северна и Южна Корея
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: