Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Това ли е новата тръпка на Азис?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:28 / 28.01.2023Коментари (0)445
©
Азис бе хванат в крачка с неизвестна красавица от топфотографите на "България Днес". Кралят на фолка и жената с него, изцяло облечени в черно, влязоха в един от най-скъпарските испански магазини за храна в столицата и си взеха кисели краставички. Изборът направи мацката, като Азис допълни към нейните неща и свои любими лакомства.

Само преди дни Азис пусна снимка от видеозон в гинекологичен кабинет и обясни, че ще става баща за трети път. Виртуалните му приятели в нета не спряха да го поздравяват, като на никой от тях той не отговори дали вече съществува бебе номер 2. Официално се знае, че Краля наАзис бе хванат в крачка с неизвестна красавица от топфотографите на "България Днес". Кралят на фолка и жената с него, изцяло облечени в черно, влязоха в един от най-скъпарските испански магазини за храна в столицата и си взеха кисели краставички. Изборът направи мацката, като Азис допълни към нейните неща и свои любими лакомства.

Само преди дни Азис пусна снимка от видеозон в гинекологичен кабинет и обясни, че ще става баща за трети път. Виртуалните му приятели в нета не спряха да го поздравяват, като на никой от тях той не отговори дали вече съществува бебе номер 2. Официално се знае, че Краля на фолка има момиче от дългогодишната си приятелка Галя, което се казва Рая и вече е на 15 години. През лятото Азис се похвали със син номер 2, на което пред вестника неговият вуйчо Асен обясни, че не е негова рожба, а на приятели на Азис. "Той не е станал баща, сестра му също не е станала", сподели роднината на певеца.

От години се спряга, че певецът е бисексуален и си пада и по жени, и по мъже. Самият Азис през май обяви, че си е хванал гадже на 50 години в отговор на фенове в нета. Двамата не обичали да ходят по дискотеки. "Мислите ли, че сега на 44 г. и с него на 50 г. ни е времето, в което да ходим в дискотеки и там да се забавляваме", попита изпълнителят с усмихнат емотикон. Относно това, че харесва хора от своя пол, фолкзвездата е искрен с думите: "Признах първо пред себе си и разбрах, че не убивам никого с моите предпочитания. Т.е. не преча на когото и да било, а съм себе си", казва изпълнителят на "Мотел".

"Аз постигнах американската мечта, но никога не ми е достатъчно. Изключително алчен съм, стане ли въпрос за това някой да разбере за мен и музиката ми. Аз съм моята музика. И ако ти, човече, не знаеш как пея, то значи трябва да ти покажа и да стигна до сърцето ти", казва избраният миналата година за "Модна икона" Азис. Тази година пък на модните награди той се представи като манекен, а модна икона стана примата Лили Иванова.

фолка има момиче от дългогодишната си приятелка Галя, което се казва Рая и вече е на 15 години. През лятото Азис се похвали със син номер 2, на което пред вестника неговият вуйчо Асен обясни, че не е негова рожба, а на приятели на Азис. "Той не е станал баща, сестра му също не е станала", сподели роднината на певеца.

От години се спряга, че певецът е бисексуален и си пада и по жени, и по мъже. Самият Азис през май обяви, че си е хванал гадже на 50 години в отговор на фенове в нета. Двамата не обичали да ходят по дискотеки. "Мислите ли, че сега на 44 г. и с него на 50 г. ни е времето, в което да ходим в дискотеки и там да се забавляваме", попита изпълнителят с усмихнат емотикон. Относно това, че харесва хора от своя пол, фолкзвездата е искрен с думите: "Признах първо пред себе си и разбрах, че не убивам никого с моите предпочитания. Т.е. не преча на когото и да било, а съм себе си", казва изпълнителят на "Мотел".

"Аз постигнах американската мечта, но никога не ми е достатъчно. Изключително алчен съм, стане ли въпрос за това някой да разбере за мен и музиката ми. Аз съм моята музика. И ако ти, човече, не знаеш как пея, то значи трябва да ти покажа и да стигна до сърцето ти", казва избраният миналата година за "Модна икона" Азис. Тази година пък на модните награди той се представи като манекен, а модна икона стана примата Лили Иванова.

Още по темата: общо новини по темата: 5827
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: