Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бекер: В затвора разбрах какво е глад
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:33 / 21.12.2022Коментари (0)289
© БГНЕС
В затвора за първи път в живота си усетих глад, призна тенис иконата Борис Бекер. Припомняме, че той беше осъден на две и половина години ефективно от лондонски съд заради укриване на имущество за милиони евро в процедура по обявяване на личен фалит. Бекер беше освободен след 8 месеца зад решетките през миналата седмица и беше депортиран в родна Германия.

"Мисля, че в затвора преоткрих човека в себе си. Този, който някога бях. Научих много тежък урок. Много скъп и болезнен. Всичко това ме научи на нещо изключително важно и добро. А някои неща се случват с причина. В затвора ти си никой. Просто един номер. Моят беше A2923EV. Никой не се обръщаше към мен с Борис. Бях просто един номер. На никой не му пукаше кой съм", заяви Бекер.

"Загубих около 7 килограма, разбира се. За първи път в живота си усетих глада. Лягах си гладен. Мислех, че съм изпитал всичко за своите 54 години, но това беше нещо ново", добави той и призна, че не е пил алкохол или пушил цигари.

Борис Бекер разказа, че в две ситуации се е страхувал за оцеляването си. Германецът обясни, че в първите си седмици в лондонския затвор Уондсуърт съкилийник се е опитал да го изнудва, но другите затворници са го защитили.

В последствие Бекер е преместен в Хънтърком в Оксфордшър - затвор за  чуждестранни граждани с по-лек режим. В тази институция той е имал "спречкване с друг затворник, който искаше да ме убие". И в тази ситуация други затворници се намесили и го спасили.    

Бекер призна изцяло вината си по делото за личен банкрут в първото си публично интервю след освобождаването от затвора.

"Разбира се, че бях виновен. Може би не показах достатъчно разкаяние на подсъдимата скамейка", заяви той пред телевизия "Сат 1".

Трикратният шампион на "Уимбълдън" призна, че адвокатите са направили всичко възможно "да спасят живота ми". Той е бил съветван какво точно да говори при даването на показанията.  "Нещата можеха да се развият и по-добре за мен, но можеше да стане и по-лошо", коментира той развоя на делото.

Бекер, който на няколко пъти по време на интервюто избухваше в сълзи, изрази голямата си благодарност към семейството си и неговата приятелка Лилиан Де Карвальо Монтейро, която през цялото време го е подкрепяла. "В нито един момент не усетих, че нещата се разпадат или че тя ще загуби търпение, желание и любов", каза германецът и добави, че в този труден за него период се е сближил много с трите си пораснали деца.

Той не планира да остане в Германия, тъй като е много разпознаваем в родината си. Бекер призна, че би се преместил в Дубай, където много му харесва.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Строежът на АМ "Хемус"
Първа лига сезон 2023/24
България в еврозоната
Матури 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: