Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Виктор Стоянов отново се появи в "Ергенът"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:09 / 13.11.2022Коментари (0)630
©
Ерген номер едно на Би Ти Ви – Виктор Стоянов, се връща в риалитито, което го направи известен. В сряда той направи включване от турския курорт Бодрум, където се снима новият сезон на шоуто. Явно са му дали специална роля в него. 

На снимките от Бодрум, които показа, Виктор Стоянов изглежда издокаран като за пред камера. Той е в бяла риза, черен панталон и мокасини. Стилът му е издържан в типичната стилистика на "Ергенът", а и мястото съвпада със снимките на новия сезон. Сайтовете на Би Ти Ви веднага отразиха "новината", че Виктор е в Турция, което доказва, макар и не директно, че пътуването му има връзка с телевизионния проект. Известно е, че в новия сезон половинка си търси пианистът Евгени Генчев. Но Виктор все още е популярен, телевизията разчита на него като на свое лице и идеята е това да продължи. Ето защо най-вероятно са решили да го включат по някакъв начин и в "Ергенът"2.

Каква може да е ролята на бившия гребец в новите епизоди на риалитито? Той няма как да е водещ, тъй като предаването вече има водещ – Наум Шопов. Виктор не е и в екипа на шоуто, който работи зад кадър. Той най-вероятно е поканен с някаква специално задача, която ще изпълни пред камерите. Бившият гребец може символично да предаде щафетата на търсенето на любовта на своя наследник, както всяка Мис в конкурс за красота предава короната на следващата избраница. Не е изключено между пианиста и спортиста да се разиграе някаква сценка като например Евгени да поиска съвет от Виктор как да избере най-подходящата от дамите на финала. Това най-вероятно ще бъде предварително режисиран разговор, но важното е, че фенките на Виктор ще са във възторг да видят своя любимец обратно в предаването.

В Би Ти Ви много държат на Стоянов като на своя звезда. Както "Уикенд" прогнозира още докато риалитито се излъчваше, в телевизията се чудят каква работа пред камера да му измислят. Първо обявиха, че ще работи в "Преди обед". Трябваше да има много любопитна рубрика, в която да влиза в изненадващи, непознати до момента роли. Досега такава рубрика не се е появила на малкия екран. След това намериха място за Ергена в Шоуто на Николаос Цитиридис – рубриката "Двойка или не?". Виктор трябваше да разпознава дали двама души са влюбени, или само се правят на такива, а в действителност не се познават. Но и при гръка бившият гребец се появява от дъжд на вятър. От телевизията не се отказват и му предлагат нови и нови възможности. Дали накрая ще му намерят мястото, не е ясно, но сигурно още дълго ще опитват.

Още по темата: общо новини по темата: 5829
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
Изграждане на Национална детска болница в София
Великден 2024 г.
Либерализъм и консерватизъм в Европа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: