Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мария Игнатова изчезна от ефир, ето причината
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:39 / 31.10.2022Коментари (0)330
© Instagram
Тв водещата Мария Игнатова се е тръшнала болна на легло, с което изправи косите на продуцента Маги Халваджиян. Тя не успя да се появи за снимки на "Звездите в нас" - предаването, на което е водеща заедно с Ненчо Балабанов. 

Последният епизод на шоуто мина без нейното присъствие, а колегата й Балабанов стресна зрителите с причината, поради която се налага да води сам. 

"Сигурно се чудите защо съм сам?! Защото Мария избяга! Шегувам се! Мария е болна и нямаше как да присъства на днешните снимки. Добрата новина е, че я чакаме скоро да оздравее и лично аз се надявам следващото предаване да го води сама, за да види какво ми е било на мен днес. Аз съм сериозен човек, боец, пък сега ми е паднало да блесна като самостоятелен водещ. Някой ден може да ми дадат и собствено предаване", каза Ненчо на старта на "Звездите в нас".

Самата Мария не е качвала нищо ново в социалните мрежи, нито пък е коментирала самото предаване и представянето на участниците. 

На сцената водещият Ненчо Балабанов посрещна седемте отбора, които достигнаха до този кръг на състезанието, а на финала звездното жури обяви и кой е осмият отбор, който се връща в надпреварата. Дони, ТИТА, Софи Маринова и Виктор Калев бяха единодушни в решението си да върнат отбор "Лили Иванова“, който отпадна по тяхно решение още в първото шоу за сезона, пише "Блиц".

Отборите "Лейди Гага“, "Елвис Пресли“, "Софи Маринова“, "Елтън Джон“, "Бруно Марс“, "Селин Дион“, "Веселин Маринов“ и "Лили Иванова“ се изправиха в решаваща битка един срещу друг. Със страхотни изпълнения, артистични умения и огромен талант те изправиха публиката пред изключително труден избор. "Публиката е взела най-правилното решение и ние сме сигурни в това“, сподели Софи Маринова секунди преди водещият на формата да обяви резултатите.

Напред към полуфиналите продължиха отборите "Селин Дион“, "Елтън Джон“, "Бруно Марс“, "Лили Иванова“ и "Веселин Маринов“. По думите на журито всички тези участници бяха успели да покажат още нещо на под прожекторите, да доусъвършенстват сценичното си поведение и певческия си талант и да надградят имитацията на идолите си. Петнадесетте изпълнители ще се изправят отново едни срещу други в първия полуфинал, в края на който всеки от отборите ще изпрати на финала по един свой представител, избран отново от публиката.

Още по темата: общо новини по темата: 5827
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
Борба за влияние в Близкия Изток
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: