Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Актьор от "Хари Потър" изпивал по няколко чаши бири и уиски на ден
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:09 / 21.10.2022Коментари (0)342
©
Актьорът Том Фелтън, най-известен с ролята си на Драко Малфой от сагата за Хари Потър, разказва в мемоарите си Beyond The Wand за борбата си срещу алкохолизма, пише "Daily Mail". 

Според него алкохолизмът, с който се сблъсква през 20-те си години, е "симптом на по-дълбока борба" и показва психично разстройство. Актьорът призна, че всеки ден изпивал по няколко литра бира и няколко чаши уиски. Фелтън каза, че неговият мениджър го е довел до идеята за необходимостта от лечение. Освен това адвокатът му споделил, че през кариерата си е видял 18 подобни случая, а за 11 души тази ситуация е завършила със смърт.

Актьорът се е подложил на рехабилитация три пъти. Първият център той го напуснал още след първия ден престой, а от втория бил изгонен за нарушаване на правилата, когато намерили момиче в стаята му. Фелтън призна, че решението да отиде на лечение е "едно от най-трудните, които някога е трябвало да вземе". Актьорът обаче се похвали със осъзнаването, че "има нужда от помощ" и от решението да направи нещо по въпроса: "Вече не се срамувам да кажа, че не съм добре. И не съм сам в това".

Фелън е на мнение, че човек не трябва да се срамува от проблемите си и предполага, че неговата откритост ще помогне на други хора да се справят със зависимостта си. "Понякога всеки от нас понякога усеща, че е физически нестабилен. Няма от какво да се срамуваш. Това не е признак на слабост", убеден е той.

Том Фелтън не е първият актьор от киновселената за Хари Потър, който говори за проблемите си. Даниел Радклиф, главният актьор в магьосническата сага, също говори за пристрастяването към алкохола. Кит Харингтън от Game of Thrones се оказа в същата ситуация: след края на снимките на сериала, като изпадна депресия, от която се опита да се отърве с помощта на алкохола. Неговата колежка и съпруга Роуз Лесли му помогнала да вземе решение за лечението, пише БГНЕС.

В мемоарите си, откъси от които се публикуват от медиите, Том Фелтън разказва за заснемането на филмите за Хари Потър. По-рано той също призна, че докато работи по сагата, е бил влюбен в колежката си Ема Уотсън.

Още по темата: общо новини по темата: 5829
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Евроизбори 2024
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Застреляха Алексей Петров
Обвиниха Лена Бориславова във фалшификация на документи
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: