Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Все пак скандал между Благой и Полина е имало
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:19 / 17.10.2022Коментари (0)329
©
Благой Георгиев и Полина Спасова действително са се били разделили, но само за няколко дни. Младото семейство се е скарало жестоко, защото бившият футболист е отишъл да играе карти и не се е върнал в продължение на цели 4 дни. Това вбесило младата булка Полина, която му вдигнала грандиозен скандал. Не е ясно къде се е запилял Благой за няколко дни, но разярената му жена все пак му простила и двамата продължили да са семейство, пише "Уикенд". В момента младото семейство е на поредната си почивка с цел да си оправи взаимоотношенията. 

Преди дни бившата съпруга на най-набожния футболист също реши да проговори. Есмер даде възможност на своите последователи в социалните мрежи да й задават въпроси. Не липсваха и такива, които засягаха отношенията й с Благой, както и неговите с общото им дете Елай. Питанията "Елай вижда ли се с Благой? и "От колко време Благой не е виждал сина си“ получиха еднозначен отговор "не“. Някои от последователите на рускинята бяха по-настоятелни и се поинтересуваха дали нашенецът поема поне финансовата грижа за отрочето си, но и тук отговорът бе "не“.

Така Есмер официално призна пред аудиторията си, че бившият й не участва по никакъв начин в отглеждането на детето им. Нещо повече, татарката сметна за необходимо деликатно да напише, че когато един мъж е слаб, той се опитва да убеди жената, че причината за всичките им проблеми се крие в нея. Прекалено многото въпроси, свързани с бившия й съпруг, изненадаха рускинята по един доста неприятен начин. Поради тази причина тя намери за необходимо да запише видеообръщение, в което ясно да обясни, че много отдавна е забравила, че футболистът съществува и е неприятно изненадана от факта, че продължават да я занимават с него.

"Дори не си спомням за този човек, той не означава нищо за мен“, обясни в клипа хубавицата и помоли феновете си да спрат да й задават въпроси, свързани с него. Тя добави, че няма лоши чувства към него и му пожелава всичко най-хубаво, но много отдавана е спряла да се интересува от каквото й да е, свързано с него.

Още по темата: общо новини по темата: 5827
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Крал Чарлз е болен от рак
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: